Blogid

Ave Ameerikas: erinevate kultuuride lõimumine käis Kölnis nihukese vardiga, et kohalikel näitsikutel vuplid ribadeks (84)

LISA KOMMENTAAR

Jane5. juuli 2019, 02:51
Teil pole ei loogilist mõtlemist, ega ka ajaloolisi teadmisi.
skeptik14. jaanuar 2016, 17:53
sellel blogil puuduvad fännid. seetõttu ei tule pärast õhtulehe veebi esikaanelt kagumist peale ave keegi seda lugema.
ave on fb-s aktiivne kommenteerija. paraku ilmutab ta seal nii oma kitsast silmaringi kui ka kehva emakeeleoskust
kuuldavasti ei pea ta ennast mitte ainult ajakirjanikuks vaid ka luuletajaks. mitu inimest peale tema enda teda veel luuletajaks peab on teadmata. jürgen rooste on luuletaja ja kirjanik, kuigi ave kasutab üleolevalt jutumärke. mulle ei meeldi absoluutselt hargla poliitilised ülesastumised, kuid ma möönan, et ta on kirjanik ilma jutumärkideta.
miks ärritus ave eelmise blogi kommentaariumis nii kohutavalt, kui keegi teda nimetas rassistiks? kas selle pärast, et ameerikas peetakse seda nii häbiväärseks? seda blogi ju ameeriklased ei loe. fb-s ju poeb ave lausa nahast välja, et pääseda rassistide esiridadesse.
tuleks ikka eestisse tagasi tulla ja koos neeme lalliga hakata pärielus meelsusavaldustel käima...
tripp21. jaanuar 2016, 19:12
Et Avel fännid (püsikommentaatorid) puuduvad, pole tõsi. Vaatlus näitab,
et neid on vähemasti 3 - dish, msi ja Lugeja. Mis puutub Rooste ja Hargla
kirjanduslikku kõrvutamisse, siis võib sama nalja teha Kenderi ja Koidulaga.
kuhu kadusid kommentaarid11. jaanuar 2016, 13:26
hexenhammer9. jaanuar 2016, 17:50
____ Relvakandmisõiguse vastu on olnud aga näiteks Adolf Hitler, Josef Stalin, Mao Zedong ja Kim Jong Il (il)._______
Hitleri vôiks nüüd küll sellest loost välja jätta.
.Gun regulation of the Third Reich[edit]
The 1938 German Weapons Act, the precursor of the current weapons law, superseded the 1928 law. As under the 1928 law, citizens were required to have a permit to carry a firearm and a separate permit to acquire a firearm. But under the new law:
Gun restriction laws applied only to handguns, not to long guns or ammunition. The 1938 revisions completely deregulated the acquisition and transfer of rifles and shotguns, as was the possession of ammunition."[5]
The legal age at which guns could be purchased was lowered from 20 to 18.[6]
Permits were valid for three years, rather than one year.[6]
The groups of people who were exempt from the acquisition permit requirement expanded. Holders of annual hunting permits, government workers, and NSDAP (the National Socialist German Workers' Party, aka the Nazi party) members were no longer subject to gun ownership restrictions. Prior to the 1938 law, only officials of the central government, the states, and employees of the German Reichsbahn Railways were exempted.[5]
Manufacture of arms and ammunition continued to require a permit, with the revision that such permits would no longer be issued to Jews or any company part-owned by Jews. Jews were consequently forbidden from the manufacturing or dealing of firearms and ammunition.[5]
Under both the 1928 and 1938 acts, gun manufacturers and dealers were required to maintain records with information about who purchased guns and the guns' serial numbers. These records were to be delivered to a police authority for inspection at the end of each year.
Ideal, Ist9. jaanuar 2016, 12:23
Saksamaa, Rootsi, Soome ja Inglismaa jooks on kõik juba kaotatud, kuid teisi maid ja rahvaid päästaks veel ainult 0-tolerants koos asjaliku piirivalvega.
werner9. jaanuar 2016, 09:26
Liberasta on religioon. Faktid usku ei kõiguta.
oh ja9. jaanuar 2016, 08:13
teatavasti maailmas on ammu kõik protsessid juhitavad ning naiste ahistamine ilmselt ei toimunud iseeneselikult vaid oli ilmselt mingist keskusest organiseeritud ja näib, et see oli alles väike eelmäng nõndanimetatud paljutahulises hübriidsõjas. Kaasajal ilmselt võib riike vallutada sõjaväeta kuid see protsess võtab rohkem aega aga ega siias globalistidel ajast puudu pole
harid9. jaanuar 2016, 07:10
väga hariv
peaks koolides kindlasti lastele tutvustama
9. jaanuar 2016, 03:49
No vot see oli vast artikkel.!!! Suur austus Õhtulejhele,et midagi sellist trükki lasi. Tundub aina enam,et üks normaalsemaid uudistekanaleid,vähemalt kallutamata. Ja minuteada suured USA valtsejad lubasid rahvale relvi põhjusel,et kui riik peaks Rhvavastu keerama siis saavad nad ennast kaitsta.
Prole9. jaanuar 2016, 06:39
Rahva käes olevate relvade piiramise põhjus on see, et valitsused on hakanud kartma oma enda rahvast! Meedia muidugi valetab, et tahetakse vähendada kuritegevust.
Malle9. jaanuar 2016, 10:00
Täpselt naelapea pihta kommentaar!
sirka10. veebruar 2016, 08:53
oleme oma perega juba aastaid lugejad!!!
9. jaanuar 2016, 03:30
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
vaeseke9. jaanuar 2016, 04:29
mine õpi eesti keelt
tark9. jaanuar 2016, 03:29
Tõeline konservatiiv ei nimeta kunagi Piiblit muinaslooks. Kes seda teeb on silmakirjalik kapiliberaal.
Kahetsusväärne9. jaanuar 2016, 06:44
Viimasel ajal halvustatakse pühadusi üha rohkem. Piibel on ajaloo, väärtushinnangut ja tõe alus! Kuigi algteksti on vastavalt ajastule alati meelevaldselt tõlgitud.
.........9. jaanuar 2016, 03:20
Uuemad uudised . Brüsselis leiti korter kus valmistati Pariisi terrorirünnakute pommid. http://www.standaard.be/cnt/dmf20160107_02055362
......9. jaanuar 2016, 02:25
Väga hea ja kainestav lugemine inimestele kellel pole islamistide kommetest ja tavadest aimugi. Lisaks siia veel mõned read.
Islam ei anna usulisi valikuid naistele ja lastele. Islami mehest sündinud lapsed usku valida ei saa. Nemad on muslimid. Muslimi naine võib abielluda vaid muslimist mehega. Muslimist mees võib abielluda muslimist, kristlasest, juudist, zoroastristist või hinduistist naisega. Nende lapsed on muslimid. Selline demograafiline tee pidi prohvet Muhamedi arusaamist mööda muutma maailma ajapikku ainitiselt islamlikuks.
Ususallivus islamis piirdub ’’raamaturahvastega’’ ning need on islamile vaimselt allutatud ega saa olla islami kõrval võrdväärsed. Jutt käib kristlastest, judaistidest, zoroastristidest ja hinduistidest. Nõukogude marksism talus samuti mitmeid maailmavaateid, millega tehti koostööd ning väideldi. Selleks olid sotsialistid, rahuliikumised, rahvuslikud vabadusliikumised jne… Neid taluti, kuid marksitliku täiuseni ühiskonna käsitlemisel ei küündinud neist marksistide arvates keegi. Marksismile vaenulikesse ja laostavatesse ideoloogiatesse (kapitalistlik kord) oli suhtumine ühene – need tuleb hävitada. Nii Nõukogude Liidu käsilased kui ka paljud islamistid, kes neavad Õhtumaade ühiskonda ja ennustavad talle kadu, nautisid(vad) Lääne ühiskonna võimalusi. Püüdes seda samas seestpoolt igati õõnestada. Ülaltooduga ei piirdu islami ja marksismi praktika sarnasus.
Paraku on neil üks oluline erinevus. Marksism oli ajaloolises mõttes hiline ja juurdumatu nähtus. Islam on aga juurdunud üle tuhande aasta. Sisuliselt on islami sallivus muu maailmavaate allutamise sallivus. See ei anna inimestele maailmavaatelisi vabadusi ja valikuid ning on seetõttu praegusel kujul Lääne ühiskonnale sobimatu ja ohtlik.
to ......12. jaanuar 2016, 10:54
Copy-paste su tekstist - /Nõukogude marksism talus samuti mitmeid maailmavaateid, millega tehti koostööd ning väideldi. Selleks olid sotsialistid, rahuliikumised, rahvuslikud vabadusliikumised jne… Neid taluti, kuid marksitliku täiuseni ühiskonna käsitlemisel ei küündinud neist marksistide arvates keegi. /
Anna andeks, kuid su jutt on veidi jama. Esiteks oli marksism sotsialismi alus. Nõukogude Liidus oli kommunistlik maailmavaade, mille algatasid bolševikud, kes kunagi olid ka sotsialistid. Bolševikud ei talunud kedagi ja hävitasid ka väga lähedase maailmavaatega liikumisi.
Kalev9. jaanuar 2016, 02:05
AVEEE MAA ARMASTAN SIND !!
9. jaanuar 2016, 01:45
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
SA9. jaanuar 2016, 02:13
Valitsus on palgal sellepärast, et muuta eestlaste elu Eestis elamisväärseks. Kui inimesed ära lähevad, pole selles süüdi väljarändajad (igaüks elab ainult ühe korra) vaid valitsuse ponnistused riigiga hakkama saada on läbi kukkunud.
Niisuguse massilise väljarände korral nagu Eestis praegu, laseks aumeestest koosnev valitsus ennast kollektiivselt maha. Aumehi, nagu näha, seal ei ole.
Seega, muud ei oska soovitada kui tootvale tööle, Statoili kabanosse müüma. Exelit tundev töövägi on seal väga oodatud, kuulutused ripuvad igas tanklas,
ohssa püha müristus9. jaanuar 2016, 03:06
mine ravi ennast kusagil. su alaväärsus kompleks on naeruväärne.
liina9. jaanuar 2016, 13:29
millest sa räägid- see on juba hoopis teine teema, et elab kaugel ja lapsed ei räägi eesti keelt..Artikkel räägib moslemitest ja nende tõelisest olemusest ja kirjutaja sügavast murest, nii mõtleme kõik MEIE, kes me oleme nn. sallimatud! Aitäh Õhtulehele ja kirjutajale!
SA9. jaanuar 2016, 01:25
Eesti tolerantidest võib mõistusega aru saada, sest kokkupuude moelemitega on enamusel neist väga põgus.
Tunduvalt selgem silmavaade on neil, kes on osalenud võitmatu Nõukogude Armee tegemistes. See on praegult Euroopas toimuva toimuva täpne analoog. Aserid, usbekid, tadzikid, kirgiisid, turkmeenid, osa kasahhe on kõige klassikalisemad moslemid. Kuni neid oli seltskonnas 2-3 tükki olid nad täiesti normaalsed kuigi juhmivõitu. Vähemalt kallale ei kippunud. 8-10 moslemist koosnev jõuk üritas juba võimu võtta ja omi seadusi kehtestada. Selle vastu aitas ainult regulaarne ja profülaktiline peksmine. Mingist jutust või sõnalistest argumentidest nende peaaju ehituslike eripärade tõttu aru ei saa. See on
ammuilma läbiproovitud ja heakskiitu leidnud praktika ning lillelastel pole vajadust üritada maailma korda muuta.
See teooria seletab ka ära, miks on David Benton või Tallinna Ülikooli mustad OK. Nad on niikaua normaalsed kuni jõud on selgelt ebavõrdsed.
Vale on arvata, et moslemeid peksid seal eesti fashistid või bandeeralased. Jõujooned olid valge maailm vs tsurkad ja see on tänagi niimoodi.
Saksamaa on mingil määral erijuhus. Ta püüab maha pesta II MS taaka ja moslemid tunnetavad riigi nõrkust. Lennart Meri ütles kunagi ühes kõnes pärastsõjajärgse Saksamaa kohta, et "rahval, mis tegeleb pideva enesesüüdistusega, ei tohiks olla õigust iseseisvale eksistentsile"
Erinevalt Saksamaast on progressiivsematel riikidel ärkamisaeg kätte jõudnud - Soomeski on tänavatele tekkinud "Odini sõdalaste" patrullid ning valge kapuuts on jälle au sees.
Vähemalt mina näen sündmusi positiivses valguses ja need haisvad idamaised koerakoonlased pekstakse kumminuutidega tagasi kiviaega.
Breivik vabaks!
õige9. jaanuar 2016, 02:54
breivik on valge maailma prohvet ja lunastaja, tulevane euroopa juht!
SA9. jaanuar 2016, 11:33
Seda, et Breivik oli oma ajast ees, mainisid helgemad pead juba mõned aastad tagasi. Niimoodi nagu Breivik praegult, hakkab inimkond mõtlema alles 40-50 aasta pärast.
Sama meelt oli ka Hardo Aasmäe, kes ennustas, et olukord lõpeb uue rekonkistaga. (Rekonkista - araablaste väljaajamine Euroopast 10-15 sajandil.)
Ajalool on kalduvus korduda, võidavad need, näevad tulevikku.
võtsid10. jaanuar 2016, 19:28
mul sõnad suust,täpselt sama praktikas kinnitatud
see9. jaanuar 2016, 00:41
on küll mingi uue aasta ime, et sellised artiklid juba leheveergudelt läbi lastakse? Kas kogemata? Valitsuselt ju on saadud kindel käsk, kõike migrante ainult heas valguses näidata, sest ega meie laps peaminister ju oma eluviga tunnistada ei taha. Tagasiteed ka enam pole. Artiklile ten points, sest see kirjeldab ikka krd hästi hetkelist reaalsust. Aga jah, pagulasloverid on millegipärast nagu kuldid nüüd rukkis.
no9. jaanuar 2016, 00:45
meie laps peaminister tahaks sellised Ave sugused kujud vigakõnede eest kohe türmi pista. Huvitav, mida Luisa Värk kodus Kölni, Austria jne massilisest naisteahistamistest arvab? Ootab ka Eesti?
To:no9. jaanuar 2016, 01:15
Luisakene on ju sama loll, kui meie beebiohtu peaminister. Kas ta üldse teabki, kus Köln asub?
Looda sa9. jaanuar 2016, 21:33
Ei ole nad vait nagu kuldid rukkis. Vähemalt Perekooli foorumis möllavad küll ja eks mujalgi, argumentideks on ikka vana hea "seda ei ole toimunud, pealtnägijad räägivad" ja "mis see väike käperdamine ära ei ole, meie klubides tehakse ju ka nii, kah mul kuritegu".
mis seos on ameerika relvaseadustel euroopa pagulaskriisiga?9. jaanuar 2016, 00:12
kui Saksamaa relvaseadused oleksid liberaalsemad, siis satuks need relvad pigem Araabia meeste kätte, mitte kohalike preilide kätte.
konservatiivsete vaadetega võiks kaasneda ka labasusest hoidumine. kui mitmes kord juba mainib blogija asja ees teist taga meeste suguorganeid. loodetavasti ei loe väliseesti vanaprouad õhtulehe blogisid. muidu võivad nad küll imestusest pikali kukkuda -milline peen daam nende arhiivis toimetab...
dish9. jaanuar 2016, 00:12
Kölni sündmused? Huvitav, et kuigi pole hiromant, kuid niipea, kui imestasin Kölni
märatsemisi alles eelmänguks, tulid samalaadsed uudised kohe ka Frankfurdist ja
Münchenist, suurematest linnadest. Kus on need saksa mehed, kes peaksid oma
maad, naisi ja lapsi kaitsma, küsiksin? Neid ei ole. REICHI ei ole! On ükskõikne
põlvkond, kõikesalliv euroopa nõukogude inimene, arg... ja... t o l e r a n t n e .
.
Ma ei räägi rohkem sel teemal, sest see oleks sama, kui puistata soola suhkrusse
või vastupidi. Räägin parem kommentaarist, mille ma möödunud blogijutukese alla
saatmata jätsin. Nimelt on USA ida- ja läänerannik mulle tuttav unepealt. Broadway
asub ida, Los Angeles natuke lääne pool. Mõned kirjasõbrad elunevad mul kahjuks
kuskil keskel, Chicago-Colorado joonel. Keelt ei tea, aga naabriteks neil kährikud.
.
Head uut aastat soovin ka mina sulle, eesti rahva tütar kaugel Ameerikamaal,
ja ma ei tee samuti välja sest bütsantslikust joogitraditsioonist, nagu ei võiks
uut aastat soovida peale kolmekuningapäeva. Kirjuta sagedamini, Ave!
rainz9. jaanuar 2016, 00:11
Vàga òige8. jaanuar 2016, 23:58
..ning elutruu lugu autorilt. Kahjuks ei pane see paljusid meie poliitikuid oma rahva eest seisma. Loodame,et jàrgmistel valimistel mòistus kodus on ning sotse ja refi ei valita....
jahh, nojahh8. jaanuar 2016, 23:19
kuulake lugu8. jaanuar 2016, 23:18
https://www.youtube.com/watch?v=fyvPe0uqjjY
kuulake kellele tähtsad esivanemad, aja- ja rahvalugu, au ja uhkus ning tulevik.
võivad ka tolerastid kui mõistus vastu peab.
mina8. jaanuar 2016, 23:16
leian, et blogijal on mitmeid sarnaseid jooni nende pagulastega.
ühendriikidesse kolis ta sisuliselt ebaseaduslikult, sai küll küllakutse tundmatult noormehelt, aga noormehega ameerika pinnal kokku ei saanudki. kui tähtajaline viisa lõppes, siis ei mõelnudki ta maalt lahkuda. mille poolest on ebaseaduslikult USA-sse kolinud eestlane parem samuti käitunud tõmmust mehhiklasest?
1990. aastal polnud elu eestis isegi dissidentide jaoks enam ohtlik. just sellised majanduspagulased on eesti peamine probleem. ja kui nad oma lastele isegi eesti keelt ei õpeta, siis võiksid nad küll loobuda kodueestlastele õpetussõnade jagamisest.
Sisu8. jaanuar 2016, 23:28
Mis puutub sinu teave loo sisusse?
9. jaanuar 2016, 00:16
kas eestlased vägistavad kuskil karjadega kohalikke, röövivad neid ja nende ilves ning rõivas lubavad kõigile terroritegusi igal pool ? lollakas, tee ahvidel ja inimestel vahet või mine loomaaeda.
Jah8. jaanuar 2016, 22:58
Ameerika Ühendriikide esiisad George Washington, Thomas Jefferson, Jaak Madison, Abraham Lincoln ja muidu mõistlikud mehed
tõesti?8. jaanuar 2016, 23:12
Kui James Madison tundmatu nimi on, siis õpi natuke ajaloo kohta
!!!8. jaanuar 2016, 22:50
Väga asjalik jutt, panen plussi!
8. jaanuar 2016, 22:38
Merkeli arvates on pagulased ju (sex)võimalus!
viljandlane8. jaanuar 2016, 22:10
tiit8. jaanuar 2016, 22:04
Üle pika aja ka üks õiglane ja aus artikel.
LippTuul8. jaanuar 2016, 22:15
Selline pealkirigi oleks mõne kuu eest kusagil peameedia kommentaariumis kustutatud. Siis oli valitsus (Hanso'st peamisnistrini) pagulaste vastuvõtmisest vaimustuses!
Salastatud8. jaanuar 2016, 21:31
Osa rahvaid sigineb meeletult ja hakkab eluruuni otsima. Ainuüksi miljard aafriklast suureneb prognoositavalt 2 mljardini 30 aasta pärast. Punnita abistamisega, kuipalju tahes, lõpuks vajad ise hapnikku ja vibu.
no8. jaanuar 2016, 23:45
siis tulebki selle sigimise vastu võidelda, merel rammimisega kaldal kuulipritsiga ja seda ilma igasuguse kõhkluseta. See julm käitumine kaasajal päästaks terve hunniku elusid tulevikus+ kultuuri säilimine.
9. jaanuar 2016, 00:22
õnneks on olemas putin, ainult tema suudaks ?
juhm9. jaanuar 2016, 00:17
Loodusel on kombeks rahvastikku ise sättida. Kui kuhugi sünnib liiga palju, siis tabab neid kohti kas looduskatastroof või epideemia.
Aafrika juba korra sai aidsi, nüüd tuli ebola. Aga see kristlike eluväärtustega inimene segab alati vahele. Vabandan väljenduse pärast, aga elu siin maailmas ongi karm.
Ma olin ka kunagi lootusetu maailmaparandaja kuni üks tark inimene tegi selgeks, et see on tupik. Nii ongi. Aita oma ligimest, aga ära ekspordi oma euroopalikke väärtusi inimestele, kes sellest midagi kuulda ei taha.
TROLL11. jaanuar 2016, 14:24
loodetavasti toovad need õppinud nn.pagulased oma aidsid ja muud peened asjad ikka kaasa ning jagavad seda eurooplastele oma ülalpidamise eest.'Nad ju lahked ja kenad tapjad,mitte rassistid ja fashistid nagu Euroopas pesitsev valgete kari.
Salastatud8. jaanuar 2016, 21:31
Osa rahvaid sigineb meeletult ja hakkab eluruuni otsima. Ainuüksi miljard aafriklast suureneb prognoositavalt 2 mljardini 30 aasta pärast. Punnita abistamisega, kuipalju tahes, lõpuks vajad ise hapnikku ja vibu.
Aitäh!8. jaanuar 2016, 21:19
Suur, suur aitäh Õhtulehe toimetusele! Praegu vist veel ainuke suurem väljaanne, mis räägib asjadest ka vahel tegelikult ja lubab avaldada ka rahva tegelikku arvamust. Aga nendest "sallivatest" ähvardajatest ärge tehke välja! Las koerad hauguvad pealegi! Varsti on nende vingumist ja appikarjeid kõikjal kuulda. Aga siis saate mult juba jalaga, seltsimehed, kultuurmarksistid! Täpselt nii, nagu ka need mustad hulgused!
Ma8. jaanuar 2016, 21:39
vaatan, et Õhtulehest hakkab veel asjagi saama kui jaanikülm ära ei võta.
aga see,et politside pealik sule sappa sai,ütleb selgelt :8. jaanuar 2016, 21:16
süütud pagulased ja põgenikud,tapke,vägistage,röövige ,põletage niipalju kui teil vähegi jaksu on. See on teie õigus ja kohustus. Rassistlikud lapsed vägistage surnuks,see on GUT !
Ja ongi Deutsland Kaputt !?
ameeriklaste nn.pagulaste äri oli suurepärane ettevõtm,ine.
Küll eestlased hõiskasid,kui Pariisis inimesi tapeti .nüüdsed sündmused on neile samamoodi balsamiks hingele.
Ainult see va Putin,see lõpetab vaesekesi ,need ei saa tulla Euroopasse õiget korda tuua ,ei saa enam kedagi tappa.
Muidugi lausa kole.
Gaddaffi oli kole,ei lasknud ilusaid verejanulisi kahejalgseid oma riigist läbi. Assad on jube, ei taha eurooplaste massilist koksamist.
Eestlane läheb ise ja lööb oma freedomi platsi. VOT.
8. jaanuar 2016, 21:11
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Ära valeta!8. jaanuar 2016, 21:45
Vaatasin ja kuulasin ka seda saatelõiku ja midagi niisugust Gabriel Hazak küll ei rääkinud, vastupidi, ta hoopis taunis Kõlni naislinnapea käitumist.
helmut9. jaanuar 2016, 00:21
Mis loom see Gariel Hazak on?
tom9. jaanuar 2016, 00:39
Miks Sa ajad jäma.????? Hazaku jutu mõte oii vastupidine.
Mikä Ruumis?8. jaanuar 2016, 21:03
Need, kes peavad kasutama relva, et tappa pole õppinud tundma oma bioloogilist mina...
9. jaanuar 2016, 01:30
just! aga mina üldsegi rendiks araabia ja aafrika kim poisile laboriks :) jääks ära laipadega mäkerdamine euroopa pinnal.
Andres8. jaanuar 2016, 20:55
Postimehes kirjutab, kuidas norrakad põgenikke naisi austama õpetavad. Võib-olla tõesti vana Euroopa riikide ülim liberaalsus jätab põgenikele mulje, et siin võivad nad endale kõike lubada.
Ärgem unistagem, et sakslased üldistavalt peavad ka kõiki eestlasi pättideks, mõrtsukateks ja vägistajateks. Kas selline üldistamine on meie suhtes õiglane? Ma ei poolda ülimat liberaalsust ega vastupidist. Soovin, et eestlased võtaksid arvesse detaile! Tänan.
Andres - parandaksin mõned kirjavead :)8. jaanuar 2016, 21:00
...norrakad põgenikke oma naisi austama õpetavad.
Ärgem unustagem, et ...
8. jaanuar 2016, 21:20
täiesti õige, eestlased nimetavad soomlasi põtradeks, ainult see viga, et pole ühelgi soomlasel sarvi näinud!! kaaseestlased palun enam soomlasi põtradeks ja lätlasi kuuevarbalisteks mitte kutsuda, see on üldistamine!!!
9. jaanuar 2016, 00:31
mis ses halba on, põdrad on väga armsad, ja 6 varbaga lätlased võivad oma rikkuse üle vaid uhked olla.
mmm8. jaanuar 2016, 23:12
Lõuna-Saksamaal Weil am Rheini väikelinnas vägistasid Süüria taustaga noorukitejõuk uusaastaööl kaks saksa teismelist neidu.
skandi kultast8. jaanuar 2016, 23:15
8. jaanuar 2016, 20:51
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Ruts8. jaanuar 2016, 21:13
Kulla Marie, kes iganes sa oled, soovitan sul artikli läbi lugeda enne kui hakkad "üldistama". See jutt on inimese enda arvamus sallivusest ja tolerantsusest. Sellest eest ei tasu üldistada ja minna igasuguse jamaga äärmusesse. Sinu kommi lugedes tekib tunne, et sa oled väga äärmuslik indiviid ja ohtlik ühiskonnale. Samuti võiks sind nimetada pagulaste käsilaseks. Ennast ei pea ma rassistiks ja muuks ebardiks milleks sa võid mind nimetada, olen alati pooldanud ja suhtunud hästi inimestesse kes tulevad riiki, panustavad riigi ja ühiskonna arengusse. on nad siis hiinast, indiast või mujalt. aga kui tulevad siia inimesed käed pikalt ees, makske neile erinevaid toetusi ja nad nimetavad velle kohalikke rassistideks, libudeks jne, siis ajab ikka harja punaseks küll. Samuti võid ju uurida kuritegevuse statistikat riikide kohta kus on palju "pagulasi". Seal kajastub väga selgelt kuidas on teatud kuritegevused tõusnud. Riikides, nagu Rootsi, Prantsusmaa, Saksamaa on teatud linnaosad, kuhu kahjuks isegi politsei ei julge minna, kas see pole ohu märk?
8. jaanuar 2016, 21:17
häbi eesti rahva pärast jälle, et me siin sallivad terroristide vastu pole ega hakka ka. mine ise pagulasi rahuldama oma saksa mõrraga, kes neid siia kisendas omale, teised inimesed jälestavad teid ja teie pervomaniakaalseid hoiakuid .
Marie on aus pagulaste ja verejamuliste kõrilõikajate käsilane ja abimees8. jaanuar 2016, 21:19
see on temast armas.
Küll tal on ees ootamas suurepärased päevad. tema moslemid jätavad laibamäed ja see on Mariele ainult rõõmuks.
sina Marie8. jaanuar 2016, 21:31
......võid seda teemat ainult hr Lobjakaga arutada...leiate kindlasti ühise keele! Teised INIMESED jätke rahule......neil on mure oma kodu ja laste pärast! Teil on ilmselt mingid muud huvid?
8. jaanuar 2016, 20:51
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
kalle8. jaanuar 2016, 21:01
et peab jälle vait olema vôi?
Otse8. jaanuar 2016, 20:49
Hea kohe lugeda ja tunda, et osadel nimestel on veel terve mõistus säilinud. Vastupidiselt aasta-lõpu etv propagandajura tegijatele.
Ahso8. jaanuar 2016, 22:19
No mina loen sellest väga rumala inimese pastakast imetud loo välja. A la näete, kõik nad on pahad ju sest tegid aastavahetusel pätti ja tuues samal ajal kõrvale kõige problemaatilisema näite relvaarmastusest - usa suur suremus ja pidevad probeemid koduste relvade tõttu.
Kui jätkata sama moodi järeldamist siis soomes ollakse hädas eestlastest röövijatega ja joodikutega - kas me siis oleme joodik-röövlirahvas ja soome piirid peaksid meie jaoks olema suletud?
Kui nüüd reaalsel teemal sõna võtta siis tekib minus küsimus, mida keegi ei esita. Mis valemiga 600-1000 inimest Kölnist ja ka mitmes teises riigis hakkasid paugust nii käituma. Saaks aru kui 20 pealine kamp, aga see 600-1000 inimest on ju organiseeritud tegevus. Kellele see kasulik oli?
kasulik9. jaanuar 2016, 00:38
......oli neile, kes naiste mobiilid ja rahakotid enesele said....! Neile, kes naiste käperdamisest/vägistamisest rahulduse said....ja sina ei saa aru???
ja vaevalt9. jaanuar 2016, 07:28
korraga 1000 iraaklast niisama Helsingi raudteejaama kogunes... Isegi põhjanaabrite pol ei usu.
karauul8. jaanuar 2016, 20:47
....nüüd saab küll meie Lubjakas infarkti! Kuidas me ilma temata edasi elame? KÕIKI kommentaariume ei saagi kinni pandud! Jutt muidugi äärmiselt õige ja olukorra olemust tabav!
"Sallijatel"8. jaanuar 2016, 20:43
on kole raske tunnistada, et eksisid. Nimetasid nad ju neid, kes nende arvamust ei jaganud, wnam vähem tigedateks ja rumalateks, kuid nyyd tuleb korrektiive teha ja riskida oma oreooli kaotamisega. Aga filosoofiks jäämiseks oleksite pidanud vaikima varem, mitte nyyd.
8. jaanuar 2016, 21:14
Sepa Evelin oli foorumi saates ka see "salliv tolerant", kes nimetas eesti inimesi "haigeteks"
Seda et,8. jaanuar 2016, 22:38
see "sallijate" seltskond on juba ära demoraliseeritud ja nad ei ole võimelised faktidest midagi järeldama. Isegi kui sa paned neile terve pataka fakte ette, on nad võimetud sealt saadud informatsioonist mingit järeldust tegema, seda ju rääkis endine KGB-lane ühes videos, mis netis ringleb. Ja seda saab ka iga veel terve mõistusega inimene aru.
Kui indiviid ikka elab tund-tunni järel ühes ja samas inforuumis (ja veel vabatahtlikult, kujutate ette!), siis on võimalik ta aju tõesti nö. lahti monteerida.
Pahatihti (üldse kuidagi liiga tihti) räägivad nad ka rassisimist, nad näevad inimest kui mingit kunstilist vormi, paraku ei räägi nad selle vormi sisust. Inimene ei koosne ainult nahavärvist. Samuti ei koosne kultuur ainult sellest, mida inimene sööb, või mis muusikat ta kuulab. Kultuur on ka nt. see, kuidas sa kellelegi külge lööd/flirdid, kuidas sa nalja teed, kuidas sa lastega või vanematega suhtled jne. Lisaks on erinevad rahvused/ rassid erinevad ka oma miimika ja kehakeele poolest.
Teadlased on ju ka rääkinud sellest, et üks rahvus suudab võõrast kontingenti assimileerida vaid siis, kui see kontingent ei ületa 5% kogurahvaarvust. Aga see protsent on läänes juba ületatud. Integreerimisest või integreerumisest ei saa siin enam paraku rääkida. Juba me näeme, kuidas on Euroopa suurlinnades getod ja enklaavid.
Aga noh, kui ainult peavoolu tarbida, siis on elu tõesti lill!
naine8. jaanuar 2016, 20:36
Ja nii ongi! Aitäh, Ave! Karma is a bitch! Ja küll ka meie rahva kannatus katkeb ja saabub aeg, mil valed lüüakse minema. Ei aita ka relvaseaduse karmistamine. Reeturid on meil kõigil meeles.
9. jaanuar 2016, 02:50
samal ajal, kui kölnis naisi vägistati laulsid meie homomuusikud seda avandi-sepa neegripedehümni!
just9. jaanuar 2016, 18:47
ja oleks nad ainult sisserändajatele ülistust laulnud, oleks nad lihtsalt lollid olnud;
nemad aga asusid eestlaste rünnakule ja nende väärtuste mõnitamisele, mis on juba ohtlik kurjus.