Andres SõberFoto: ALDO LUUD
Korvpall
13. jaanuar 2016, 17:37

Viisaprobleemid toovad Tarvale rahatrahvi (7)

Küllap jäi mõnelgi tähelepanelikul korvpallisõbral silma, et Rakvere Tarva korvpallimeeskond kandis eilses Eesti meistrivõistluste mängus BC Kalev/Cramo vastu protokolli vaid seitse mängijat.

Võrreldes möödunud reedese kohtumisega TLÜ/Kalevi vastu, olid puudu esmaspäeval Valga-Valka meeskonda suurema mänguaja järele läinud Robert Peterson, 19aastane Sander Ramul, serblane Maksim Kovacevic ja Montenegro passiga Radomir Marojevic.

Kovacevic ja Marojevic tegid küll meeskonnaga sooja, kuid ei saanud kahe mängu vahel ilmnenud viisaprobleemide tõttu mängus osaleda. „Madis Šumanov (Tarva mänedžer – M.T.) kutsuti migratsiooniametisse, sealt tehti selgeks, et nende viisasid tulnuks pikendada," sõnas Tarva peatreener Andres Sõber Õhtulehele. Ta lisas, et Kovacevic saab juba homme Pärnu vastu mängida.

Seitsme mehega mängule tulek toob Tarva klubile rahatrahvi, sest liiga juhend (punkt 33.7) näeb ette, et vähem kui kaheksa mängijaga kohtumist alustanud klubile määratakse trahv, mis vastavalt juhendi punktile 50.10 on Tarva puhul 50 eurot.