Gert Kullamäe.Foto: MATI HIIS
Korvpall
13. jaanuar 2016, 18:09

Siberis "rongi" alla jäänud Rocki peatreener Kullamäe: tegime lubamatu eksimuse (6)

Korvpallimeeskond Tartu Ülikool/Rock kaotas täna FIBA Europe Cup'i vahegrupivooru kolmandas kohtumises võõrsil 68:87 Krasnojarski Jenisseile ning peatreener Gert Kullamäe hinnangul jäi mäng kinni esimestesse minutitesse.

Nimelt spurtis Jenissei 11:0 eduseisu ning kuigi tänu Gert Dorbeku kolmele kaugviskele püsis Rock vee peal, ei suudetud algkaotust lõpuks tasa teha. Eurosarja vahegrupivoorus on Rock kaotanud kõik kolm kohtumist.

"Algus pani terve selle mängu paika - andsime nelja-viie minutiga rumalate pallikaotustega mängu täielikult vastastele. Selg vastu seina mäng ja anda niimoodi kohe initsiatiiv ära on lubamatu," alustas Kullamäe.

"Kui positiivset otsida, siis kolmandal veerandil saime jõuga mängu tagasi ja oli paar olukorda, kus oleks saanud veel ja veel kruvi kokkupoole keerata, aga mingil hetkel tuli sein ette ja vastaseid said mängu jälle enda kontrolli alla."

Rocki järgmine euromäng on järgmisel teisipäeval, kui kell 19 algavas kohtumises võõrustatakse Tartus Prantsusmaa klubi Chaloni, kellele võõrsil kaotati 67:76.