Faryd Mondragon.Foto: DYLAN MARTINEZ
Jalgpall
13. jaanuar 2016, 19:33

Kolmel jalgpalli MMil osalenud puurivaht üritas enesetappu ning andis sellest Instagramis aimu

1994., 1998. ja 2014. aasta MMidel osalenud endine Kolumbia jalgpallikoondise pikaaegne väravavaht Faryd Mondragon üritas eile enesetappu, mistõttu viidi mees haiglasse.

44aastane lõunaameeriklane on arstide sõnul heas tervislikus seisundis ning tohtrid monitoorivad Mondragoni tervist jätkuvalt. Millal näiteks Saksamaal Kölnis ja Türgis Istanbuli Galatasaray klubileiba teeninu haiglast välja võiks saada, pole veel teada, vahendab The Guardian. Kolumbia meedia väitel manustas Mondragon ohtralt antidepressante.

Uudis enesetapukatsest tuli vaid paar tundi pärast seda, kui Mondragon postitas sotsiaalkeskkonda Instagram pildi, kuhu oli kirjutatud: "Ainult mina võin oma elu üle õigust mõista ja olen väsinud sellest, et teised seda minu eest teevad. Ilma, et mul oleks võimalus end kaitsta." Pilt on nüüdseks kustutatud.

2014. aasta MMil sai temast läbi aegade vanim mängija, kes MM-finaalturniiril väljakule on jooksnud: matšis Jaapani vastu oli Mondragon 43 aasta ja kolme päeva vanune. Mullu sportlaskarjääri lõpetanud Mondragon töötas seejärel teleanalüütikuna.