Keskkaitsja Luc Landry Tabi Manga ehk Tabi astus esimest korda Eesti jalgpallipubliku eelmisel reedel peetud treeningmängus Sillamäe Kaleviga.Foto: Stanislav Moshkov
Jalgpall
14. jaanuar 2016, 11:01

Levadia sõlmis lepingu Kameruni jalgpalluriga

Üheksakordne Eesti jalgpallimeister FC Levadia sõlmis kaheaastase töölepingu Kameruni jalgpalluri Luc Landry Tabi Mangaga.

Tabi on 21-aastane keskkaitsja, kes vajadusel mängib kaitsva keskpoolkaitsja positsioonil. 2015. aastal mängis Tabi Kameruni liigas viienda koha saanud APEJES FC de Mfou ridades 22 mängu ning lõi nendes 2 väravat. Tabil on esindanud kuuel korral Kameruni rahvuskoondist ning samuti U20 ja U23 noortekoondisi.

"Mul on väga hea meel, et FC Levadia sõlmis minuga lepingu ning andis võimaluse Eestis karjääri jätkata. Tunnen ennast meeskonnas väga hästi ja ootan huviga hooaja algust," ütles FC Levadia värske täiendus klubi pressiteenistusele.

"Tabi jättis mulle hea mulje nii senistel treeningutel kui ka hooaja esimeses kontrollkohtumises. Ta on väga tubli, töökas ja hea meeskonnakaaslane. Näen Tabis meie meeskonna jaoks väga väärtuslikku täiendust ning tunnen tema liitumise üle rahulolu," tõdes FC Levadia peatreener Sergei Ratnikov.

"Mul on väga hea meel, et meie klubiga liitus eksootilisest, kuid tugevast Aafrika jalgpalliriigist pärit vutimees. Varem pole ükski aafriklane FC Levadia eest mänginud. Loodame, et Tabi kohaneb Eestis hästi, näeme temas väga suurt potentsiaali. Meie meeskond võttis Tabi koheselt omaks ning saavutas temaga hea kontakti," lisas FC Levadia tegevjuht Sergei Hohlov-Simson.