Igor Subbotin.Foto: Mati Hiis
Jalgpall
14. jaanuar 2016, 15:54

Eesti koondise ründaja siirdus Poola esiliigasse

Eesti koondise ründaja Igor Subbotin sõlmis äsja lepingu Poola esiliigas 11. kohal asetseva Legnica Miedz klubiga.

2015 alguses Tšehhi klubisse Mlada Boleslav siirdunud, ent sealt suvel kasvatajaklubisse FC Levadiasse naasnud Subbotin allkirjastas pooleaastase ehk hooaja lõpuni kestva lepingu, mida on poolte soovi korral võimalik 1,5 aastat pikendada.

"Pikendamise optsioon on mõlemapoolne. Kui näitan head mängu, siis ei tohiks probleeme olla. Treener näeb mind ründajana," ütles Subbotin Õhtulehele. "Eesmärk on tõusta esiliigas esimeseks või teiseks, et tõusta kõrgliigasse," sõnas Subbotin. Hetkel on Miedz teisel kohal paiknevast Gdynia Arkast 10 punkti kaugusel.

 

No i mamy dziś kolejny transfer! Tym razem 25-letni napastnik z Estonii!http://www.miedzlegnica.eu/index.php/news/snajper-z-estonii-nowym-zawodnikiem-miedzi/

Posted by MiedzLegnica.eu on 14. jaanuar 2016. a.

1971. aastal asutatud Legnice Miedzi klubi suurim saavutus on Poola karikavõit 1992. Vahepeal madalamates liigades mänginud Miedz tõusis esiliigasse hooajaks 2012-13 ning on seal saavutanud 8., 9. ja viimati 12. koha.

Subbotin on Eesti koondist esindanud viies maavõistluses ja kuulus meeskonda ka jaanuari alguses, kui Rootsiga tehti Abu Dhabis 1:1 viik.