Kristin Kuuba (vasakul) ja Helina Rüütel.Video: Video: Laura Oks
Spordivaria
17. jaanuar 2016, 15:58

ÕHTULEHE VIDEO | Finaalitüdrukud Kuuba ja Rüütel: jääme võistlusega rahule!

Eesti sulgpallitipud Kati Tolmoff ja Raul Must pidid Tallinna turniiril leppima küll 3. kohaga, kuid kodupublik sai finaalipäeval ikkagi ka omadele kaasa elada - selle eest hoolitsesid paarismängus Kristin Kuuba ja Helina Rüütel, kes otsustavas kohtumises pidid küll venelannade paremust tunnistama.

"Mulle meeldib kodupubliku ees mängida, on hästi hea suur toetus, lisab motivatsiooni," kiitis Rüütel videointervjuus Õhtulehele. Kuuba lisas, et väike närv tuleb ikka sisse. "Aga pigem on see toetav kui negatiivne."

Võistlusel teise asetuse saanud ja selle välja mänginud Nõo koolitüdrukud jäid tulemusega rahule. "Mängisime nii nagu oskasime, vastased olid kogenumad ja tugevamad," tõdes Rüütel. Eilses poolfinaalis soomlannadega oldi kolmandas geimis raskes seisus, otsustavas geimis taga 14:18. "Siis võttis vastane meditsiinipausi, pärast seda suutsime end kokku võtta," tõi Kuuba välja võidumängude raskeima hetke.

Millised on piigade plaanid pärast gümnaasiumi lõpetamist ning milliseid muljeid saadi mõni kuu tagasi 9. kohaga lõppenud juunioride MMilt, kus tuli vastu astude omaealiste maailma tipp-paarile, vaata juba videost!