Maksim Kovacevic.Foto: LAURA OKS
Korvpall
19. jaanuar 2016, 16:40

 

Tööloata "jugod" lahkuvad klubi maksuvõla tõttu Rakvere Tarvast (2)

Rakvere Tarva korvpallimeeskonnal seisab homme ees Balti liiga kohtumine Atõrau Barsõga. Juba eelmisel nädalal jäid mängudest eemale Maksim Kovacevic ja Radomir Marojevic, kes lahkuvadki kodumaale.

Nädala alguses vihjati Õhtulehele, et seni tavalise, 90-päevase turistiviisaga Eestis viibinud serblane Kovacevic ja montenegrolane Marojevic on minemas meeskonnast mõni aeg varem lahkunud serblase Nemanja Marici teed. Katse eile Tarvast uurida, kuidas lood on, päädis mänedžer Madis Šumanov ütlusega, et peagi on tulemas pressiteade. Seda ei tulnud. Täna enne kella 15 märkis Šumanov Õhtulehele, et nood kaks meest on jätkuvalt Rakveres, kuid homme kaasa ei mängi ning lisas, et enamat klubi ei kommenteeri.

Nüüdseks on Tarva juht ja peatreener Andres Sõber öelnud Delfile, et nood kaks mängijat lahkuvad, sest neile ei anta klubi maksuvõlgnevuste tõttu Eestis tööluba. Krediidiinfo andmetel on mittetulundusühingul BC Rakvere Tarvas Tolli- ja Maksuametile seoses mängijate palkadelt tasumata jäänud maksudega võlgu 34 046 eurot, sealhulgas ajatatud maksuvõla summa 15 272 eurot.

Tarvas tuli eelmisel teisipäeval mängule Kalev/Cramoga ainult seitsme mängijaga ja sai seetõttu 50 eurot trahvi. 14. jaanuaril registreeriti uute mängijatena Šumanov ise ja 15-aastane Erik Kaasik ning sama päeva õhtul alistati kindlalt Pärnu Sadam. Nüüd on hingekirjas hetkel kümme mängijat.