Gert KullamäeVideo: Aldo Luud
Korvpall
19. jaanuar 2016, 21:25

ÕHTULEHE VIDEO | Kullamäe: tänane näitas, et kurat, väikese eelarvega on kõik võimalik! (6)

TÜ/Rocki peatreener Gert Kullamäe tõdes pärast eurosarjakohtumise 80:91 kaotust prantslaste Chalonile, et tartlastel jäi ülinapilt võidust puudu ning üle pika aja näidati head mängu.

"Teadsime, et neil on korvi all väga jõulised mehed, aga usun, et kaks mängijat number 4 (Kalinoski) ja 5 (Hazell) võitsid mängu. Muidugi on kaotus pettumus, kuid teame, et grupis on head meeskonnad. Chalon on suurepärane, samamoodi Cantu. Aga kui juba sel tasemel mängid, siis on eesmärgiks alati kõrgemale tasemele minna. Aga reaalne situatsioon on see, et tabeliseis on 0-4. Vabandusi pole, olukord on selline," rääkis ta. 

Kullamäe sõnul näitas tänane, et isegi hõredate ridadega mängides on kõik võimalik. "Tänane näitas, et kui mehed on puudu, siis kurat, kui paned taktikaga enam-vähem paika, on energiat, tiimiduhhi, motivatsioon paigas, siis see näitab, et kurat, väikese eelarvega on kõik võimalik! Siiralt usun, et on!"

Reaalsus on aga see, et eurosari on Rockile sisuliselt lõppenud ning Kullamäe on seda ka oma hoolealustele edasi öelnud. "Nagu meestele ütlesin: meie töö on korvpalli mängida ja kui lähme viimast kahte mängu motivatsioonita mängima, siis pole me profid. Iseküsimus on see, palju terveid mängijaid on, tundub, et Žabas ja (täna vigastada saanud Kurbas -toim) on väljas. Tuleb noortematele otsa vaadata, saavad kogemusi. Selline on seis," sõnas ta. 

Kurbase vigastuse kohta "Ma ei tea, kui tõsine see on, aga arvan, et läheb mõned nädalad aega," kommenteeris Kullamäe.