Video: Alar Truu
Eesti uudised
25. jaanuar 2016, 14:50

ÕHTULEHE VIDEO | Dmitri Dmitrijev joomaööst: mäletan kõike! Oli väike arusaamatus kahe mehe vahel (35)

Rahvasaadik Dmitri Dmitrijev väidab, et tema Siret Kotkat ei ahistanud ning ka talle rusikahoobi toonud tüli Martin Repinskiga oli vaid väike arusaamatus. Avarii ja joobe osas annab mees aga vaid üldsõnalisi vastuseid. 

Videointervjuus selgitab Dmitrijev, et jätkab uurimise ajal ikkagi tööd riigikogus ja andis juba selgitusi ka oma fraktsioonikaaslasele. Mees väitis ka, et meedias on ilmunud moonutatud fakte. "Väike arusaamatus kahe mehe vahel," rääkis ta enda ja Repinski tülist. "Kuna uurimine käib, siis väga detailiselt rääkida ei saa." Just viimase lausega pareeris ta enamikke küsimusi, väites, et ka avariile eelnenud pidu kuuluvat justkui uurimise alla.

Suurema napsitamise järel on ikka raskusi ka tervikpildi kokkupanemisega. Mäletate ikka tollest õhtust kõike? Palju te siis jõite? Dmitrijev teatab, et tema mäletab väga hästi, aga detailidesse ikka ei lasku. Küsimuse peale, kas ta Sireti ees on vabandanud, väidab ta, et nad suhtlevad ja saavad väga hästi läbi. Kas ta vabandanud on, ta ei ütle.

Näotu vahejuhtum leidis aset 6. jaanuaril. Keskerakondlaste ühisüritusel läks ta Repinskiga raksu. Varem on meedias kirjutatud, et Dmitrijev üritas Siret Kotkale nii aktiivselt ligi ajada, et Kotka pidi tuppa varjuma. Dmitrijev sai Repinskilt hoobi näkku. Seejärel võttis Dmitrijev oma auto, ent sõitis sellega teelt välja. Esiti alustas politsei sündmuse asjaolude uurimiseks väärteomenetlust, siis praeguseks on selgunud talle tehtud alkoholiekspertiisi tulemus, mis tuvastas tal enam kui 1,5-promillise joobe. Kuni tänaseni viibis Dmitrijev haiguslehel.