Charlotte KallaFoto: MICHAL CIZEK
Talisport
26. jaanuar 2016, 09:48

OI, MIS ÄMBER! Rootsi rahvusringhääling solvas olümpiavõitjat südamepõhjani (2)

Rootsi murdmaasuusataja, olümpiavõitja Charlotte Kalla solvus südamepõhjani kodumaa rahvusringhäälingu peale, sest spordiaasta tähtede galal näidati vahekokkuvõtet tema kibedamatest intervjuudest.

Vaevalt oli Katrin Klaubi õpilane, kaugushüppaja Khaddi Sagnia kuulutatud aasta parimaks uueks talendiks, kui vaheklipina käivitati Kalla parimad palad. Seejuures ei jäänud puutumata ka Kalla südamest tulnud emotsioon, kui tal on olnud halvad suusad või tema sooritus oli lihtsalt "pask". Kirsiks tordil oli montaaž üksi pressisektoris passivast Kallast, samal ajal kui saatejuht oli õndsat und magamas. Suusataja tiim naljast aru ei saanud ning Rootsi suusakoondise pressiesindaja Torbjörn Nordvall oli saatejuhi Andre Popsi peale ülivihane.

"Huumoril on omad piirid. Charlotte tahab endast alati parima anda. Ning see on väga veider, kui tegelikult tema aitas just SVT-l oma brändi kujundada, andes neile väga palju intervjuusid. Ta on nende stuudios ilmselt oma sada korda käinud. Ning ühtäkki otsustab SVT teda kahe miljoni televaataja ees halvast küljest näidata. Minu arvates on see löök allapoole vööd," kirjutas ta Facebookis.

Võib-olla osalt oli Kalla pahameel tingitud ka sellest, et Rootsi aasta sportlaseks teda ei kuulutatudki, vaid auhinna viis koju Kaasani MMilt viis medalit võitnud 22aastane ujuja Sarah Sjöström. 

Kes rootsi keelt mõikavad, saavad kõnealust videot vaadata SIIT.