Jamie Vardy.Foto: Dylan Martinez
Kõmu
27. jaanuar 2016, 11:46

Premier League'i vutikomeedi biograafilises filmis võib pearolli saada One Directioni laulja

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas on tänavu laineid löönud liiga üllatusliider Leicester City ning nende staarründaja Jamie Vardy, kes on Premier League'i resultatiivseima pallurina löönud 16 väravat.

29aastase inglase tõus Premier League'i väravalööjate tippu on seda üllatavam, et üheksa aastat tagasi mängis ta Inglismaa tugevuselt kaheksandas liigas ning töötas lahaseid valmistanud tehases süsinikkiutehnikuna.

"Pidime päevas sadu kordi asju ahjudesse tõstma. Kuigi töö kurnas mu selga, ei sundinud see mind iial jalgpallitrennist puuduma. Pigem helistasin vahel hommikuti tööle ja valetasin, et sain palliplatsil viga ega saa tööle tulla," on Vardy öelnud.

Neli aastat tagasi pallis Vardy aga viiendas liiga mänginud Fleetwood Townis ning kui mullune debüüthooaeg Premier League'is polnud vaimustav, on Vardy tänavu olnud vapustav.

Seetõttu pole ka ime, et Vardy tõusust vutimaailma taevasse soovitakse vändata Hollywoodi film, mille stsenaristiks oleks Adrian Butchart, kes läheb peatselt Inglismaale, et Vardy elulooga tutvuda ning mehe enda ja tema lähedastega rääkida.

Butcharti sõnul võiks filmis Vardyt mängida Zac Efron või Robert Pattinson, kuid võimatu pole ka poistebändi One Directioni ühe laulja Louis Tomlinsoni palkamine. Viimase kasuks räägib tõik, et Tomlinson oskab hästi vutti mängida, näidelda ning saaks hakkama ka Vardy aktsendi järele tegemisega, sest on sündinud samas piirkonnas.

Millal võimalik film aga kinolinadele jõudma peaks, on praegu selgusetu.