Gert Kullamäe meeskonna keskel.Foto: Aldo Luud
Korvpall
28. jaanuar 2016, 09:48

Gert Kullamäe: sain oma treenerikarjääri suurima võidu!

Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskond üllatas eile FIBA Europe Cupil võõrsil 76:71 võiduga Itaalia liigas play-off-koha eest võitleva Cantu FoxTowni üle ja säilitas lootuse pääseda ka vahegrupist edasi. 

Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul oli tegemist tema karjääri ja meeskonna ajaloo ühe suurima võiduga. "Täna mängisime tõeliselt suure südamega seda mängu. Arvestades olukorda, kus meil olid mõned mehed puudu või taastunud just vigastusest, individuaalselt väga ja väga heal tasemel Cantu mängis kodus hullu publiku toel ja neil oli võitu väga vaja, siis see kõik annab kokku, miks ma seda võitu väga hindan," rääkis Kullamäe Rocki pressiteate vahendusel.

"Arvan, et see oli klubi ajaloo üks suuremaid võite ja minul treenerina kindlasti kõige suurem. Seni rünnakul hästi mänginud Cantu hoida kodus 71 punkti peal on midagi, mis tähendab emotsionaalselt väga palju ja tõeline respekt kõikide mängijate ees – see oli suur asi, mis me täna tegime," võttis Kullamäe mängu kokku.

"Aga see on ainult üks samm. Nüüd tuleb maha rahuneda ja kõik on endiselt meie kätes. Peame teisipäeval Jenisseid kodus suurelt võitma ja lootma, et Chalon võidab ka Itaalias," hindas juhendaja turniiritabeli seisu.