Rimo Hunt.Foto: MATI HIIS
Jalgpall
28. jaanuar 2016, 10:55

Rimo Hunt taasliitus Tallinna Levadiaga (2)

Tallinna Levadia jalgpallimeeskonna ründeliin sai võimsa täienduse, klubiga sõlmis kaheaastase lepingu Rimo Hunt.

"Deja vu!" ütles 30-aastane Hunt klubi kodulehele. Ta oli nelja aasta eest liitunud meistriliiga debütandina Levadia noorenenud meeskonnaga, kerkis kiiresti üheks võtmemängijaks ning valiti aasta hiljem meistriliiga parimaks mängijaks.

Viimasel kahel hooajal esindas Hunt Kasahstani klubi FC Kaizar. "Võtsin Kasahstanist kaasa palju kogemusi ning samuti vene keele oskuse," rääkis Haapsalust pärit võrgusahistaja.

"Tore on tagasi olla! Meil on hea, noore koosseisuga meeskond ja tunnen end Levadias hästi. Varasemast ajast klubiga seotud inimesed pöörduvad tagasi. Eesmärk kaheks eelseisvaks hooajaks on lihtne ja selge – rohkem väravaid ja meistritiitleid," sõnas Hunt.

Levadia peatreener Sergei Ratnikov tõdes, et Hundi tulek muudab kogu meeskonna uueks. "Olen klubi juhtkonnale väga tänulik, et nad Rimoga kokkuleppele said ja ta meiega liitus. Meil oli ründajate põud. Meeskond koos Rimoga on hoopis teine kui ilma temata. Meie noore koosseisuga meeskonnas on Rimo teistele heaks eeskujuks ja positiivseks innustajaks," kommenteeris Ratnikov.