Kaia Kanepi järgmisel nädalal Iisraelis toimuval Fed Cupi turniiril Eestit esindada ei saa.Foto: Alar Truu
Tennis
29. jaanuar 2016, 14:28

VALUS PAUK! Kaia Kanepi ei saa haiguse tõttu Eesti naiskonda aidata (1)

Eesti tennisenaiskonda ootab tuleval nädalal ees Fed Cupi turniir Iisraelis, kuhu sõidetakse kolme tennisistiga – Anett Kontaveit, Maileen Nuudi ja Valeria Gorlatš. Kaia Kanepi haiguse tõttu koondist ei aita.

"Kaiaga on kahjuks sellised seisud, et viirus, mis tal juba eelmisel aastal küljes oli, ei ole järgi andnud," rääkis Fed Cup naiskonna kapten Märten Tamla. "Vahepeal ta ühe võistluse kaasa mängis ja tundis end paremini, aga pärast seda jälle enesetunne halvenes. Kaia proovis sel nädal ühe trenni teha, pärast seda oli nõrkus tagasi. Ta konsulteeris arstidega ja otsustas etapist tervise huvides võistlusest loobuda."

Nüüd reisib naiskond Iisraeli kolmeliikmelisena, Kaiast tuntakse aga kahtlemata puudust: "Oleksime saanud mängida ja võita igat naiskonda, püüda play-off-mängudele pääsu, aga nüüd on seis vastupidine – peame olema rahul kui liigasse püsima jääme," räägib Tamla sihtidest.

Eesti esinumbri Anett Kontaveit lubab vaatamata Kanepi puudumisele anda lahingu: „Vastased on kõigi jaoks küllaltki võrdsed ja tugevad. Häid mänge saame igal juhul ja alla andma me sinna ei lähe."