Sander Pärn ja James Morgan Lapimaa ralli lõpupoodiumil.Foto: Jaana Järveoja
Auto-Moto uudised
31. jaanuar 2016, 09:07

VIDEO | Sander Pärn tõestas Soomes DMACKi talverehvi konkurentsivõimet (4)

Ekipaaž Sander Pärn - James Morgan (Ford FIesta R5) lõpetasid Soome meistrivõistluste esimese etapi Arctic Lapland Rally SM1 klassi viienda ja kokkuvõttes seistmenda kohaga, kaotust võidupaarile Juha Salo - Marko Salminen kogunes 3.18,4.

"Üldiselt võime tänase (eilse - toim.) päevaga rahule jääda," sõnas Pärn pressiteate vahendusel. "Viimase 51 km katse läbimine tuli hästi välja. Proovisin sellel katsel pingutada ja sõita sama kiirelt ja sama agressiivselt nagu kitsama talverehviga.

Põhimõtteliselt see toimis, aga üldine pidamine on laiema rehviga kehvem. Selle katse ajaga oleme üsna rahul. Mul on hea meel, et me tulime Arctic Lapland rallile, sest siin on suurepärased talveolud ja saime hea ettevalmistuse Rootsi MM-ralliks."

James Morgani kommentaar: "Sellel nädalavahetusel läbisime palju võistluskilomeetreid ja saime juurde kogemusi ja kiirust ning väga hea oli lõpetada Arctic Lapland Rally. Viimane katse tuli hästi välja. Saime selle rehviga hea tunnetuse ning enne Rootsi rallit on meil treening, kus saame veel seda rehvi testida. Selle emotsiooni pealt on Rootsi rallile hea minna."