Videointervjuu Sergei RatnikovigaVideo: Tiina Kõrtsini
Sport TV
1. veebruar 2016, 14:43

ÕHTULEHE VIDEO | Levadia peatreener Sergei Ratnikov: loodame, et Morozov liitub meiega

Kui uueks hooajaks valmistumine algas, soovis FC Levadia peatreener Sergei Ratnikov meeskonna 15. jaanuariks paika saada. Täna on 1. veebruar ning hommikul oli mulluse hõbedameeskonna treeningul kolm uut nägu*, neljas mees lisandub homme.

Tänases trennis näitasid oma oskuseid 20aastane Vene passiga äärepoolkaitsja Ivan Baklanov, kes on Moskva CSKA kasvandik. Transfermarkti andmetel pallis mees viimati (2015. aasta suveni) Tuula Arsenali duublis.

Lisaks Baklanovile treenis Levadiaga Gruusiast pärit 23aastane ründaja Tornike Mumladze (pildil), kes lõi mullu Gruusia kõrgliigas Chikhura klubi eest kaheksa väravat. Viimasel hetkel liitus Levadia harjutuskorraga Brasiiliast pärit äärekaitsja Andre. Homme liitub meeskonnaga Moskva Lokomotiivi poolkaitsja Anton Mirantšuk, kes tõsi, põhimeeskonna eest platsile pole pääsenud.

Peale edurivi vajab täiendust Levadia keskkaitse, kuhu klubi ootab septembri algusest saati uut mängupaika otsinud Igor Morozovit. 

Vaata Õhtulehe videost, mida Ratnikov hetkeseisust arvab ja miks komplekteerimine on nõnda veninud.

* - Sergei Ratnikov ütles videointervjuus, et täna oli treeningul kaks uut meest, kuid klubi pressiesindaja Indrek Petersoo täpsustas hiljem Õhtulehele, et viimasel hetkel liitus brasiillane Andre.