Janar TaltsFoto: Aldo Luud
Korvpall
1. veebruar 2016, 18:22

Rocki üliolulises euromängus Taltsi ja Eichfussi osalemine kahtluse all (1)

Homme kohtub Tartu Ülikool/Rock kell 19.00 kodusaalis üliolulises FIBA Europe Cup'i mängus Krasnojarski Jenisseiga. Eesti klubi ülesandeks on võita vähemalt 19 punktiga, mille teevad raskemaks võistkonda painavad vigastused. 

Peatreener Gert Kullamäe sõnul jäävad kohtumisest kindlasti eemale Tanel Kurbas ja Marek Doronin. Lisaks on kahtluse alla langenud Janar Taltsi ja Timo Eichfussi osalemine. "Janar ja Timo mõlemad puudusid hommikusest treeningust, nende kaasa tegemine selgub homme. Samas Karolis Petrukonis on terve ja tema mängib homme."

Vastane on igatahes kõva. Alles nädal aega tagasi viskas Venemaa klubi Riia Vefi vastu 110 punkti, lätlastel lasti skoorida kõigest 65. Kullamäe iseloomustab Jenisseid kui kvaliteetsed meeskonda, kes mängib kiirelt.

"Nad armastavad väga lahtist, üles-alla korvpalli. Kiiretel ja pool kiiretel rünnakutel on nad kõige ohtlikumad, see eest positsioonimängus ei pea neid kartma."

"Me lähme oma mängu mängima, meil pole midagi kaotada. Kui mängu lõpus on variant, tuleb see ära kasutada," lisas Kullamäe. Samas 19 punktiline võit ei taga edasipääsu. Abikäsi tuleb ulatada ka Chalon Elanil, kes peab võitma kolmapäeva õhtul Cantu FoxTowni, muidu pole Rocki vähemalt 19 punktilisest võidust tuhkagi abi. 

Rocki ja Jenissei vaheline mäng algab homme kell 19.00.