Rakvere Tarva poolehoidjadFoto: Tiina Kõrtsini
Korvpall
1. veebruar 2016, 21:25

Rakvere Tarva fännid boikoteerivad homset kodumängu! (25)

Õhtulehele teadaolevalt jääb Rakvere Tarva kodusaalis Kastan Arenal kollane fännitribüün homsel mängul TLÜ/Kalevi vastu tühjaks. Oma tegevusega soovivad fännid näidata pahameelt suhtumise ning meeskonna kohal hõljunud kahtlus- ja saladusloori suhtes.

Tavaliselt on Kastani tänava spordihallis koduvõistkonna fännitribüün värvunud sini-kollaseks ning kaasaelajate trummilöögid kostuvad kaugele spordihallist väljagi. Homme aga laiutab fännisektoris tühjus – toetajad on mujale kolinud ning trummid vaikivad.

Kaasaelajaid koondava MTÜ Rakvere Tarvas Fan Club'i liikme sõnul ei ole ettevõtmine suunatud mängijate vastu ning mängulistele õnnestumistele elatakse ka täna ikka häälekalt ning aplausiga kaasa.

Pigem tahetakse rõhutada, et klubi ei tohiks pühendunud fänlust võtta kui kohustuslikku ja loomulikku korvpalliklubiga kaasas käivat nähtust. Eelkõige on fänkond grupp vabatahtlikke inimesi, kes austavad klubi tegevust ning elavad kaasa mängijate tegevusele platsil.

 "On kahetsusväärne, kui meie kohalolu ei osata hinnata," sõnab teinegi Tarva poolehoidja ning lisab, et ka edaspidi ei ole kollane fännisektor enam selline nagu oleme harjunud nägema.