Eesti meeste saalihokikoondise peatreener Argo Kungla.Foto: Teet Malsroos
Spordivaria
2. veebruar 2016, 13:24

Saalihokikoondise peatreener Argo Kungla: oleme MM-valikturniiriks valmis (1)

Eesti meeste saalihokikoondis alustab kolmapäeval TTÜ spordihoones MM-valikturniiri, kus vastasteks Holland, Austria, Taani ja Soome. MMile pääsevad kaks paremat, võibolla ka kolmanda koha omanik.

Peatreener Argo Kungla märkis päev enne võistluse algust, et võistkondlikke spordialasid, kus Eesti MM-finaalturniirile jõuda suudaks palju ei ole. "Usun, et oleme võistluseks valmis. Kõik mängijad on terved ja see on kõige tähtsam. Vaatame, kuidas mängud minema hakkavad. Me ei alahinda kedagi, vajame kolme võitu.

Esimese kahe vastase Hollandi ja Austria kohta palju ei tea. Laupäevase vastase Taani kohta teame, et neil on suhteliselt noor koosseis ning võrreldes 2014 MMiga, kus neile 7. koha mängus kaotasime, on vahetunud nii peatreener kui ka rohkesti mängijaid. Taani on selline noor ja näljane võistkond, kes võitleb kõvasti. Nendega tuleb huvitav lahing," rääkis Kungla.

Maailma edetabelis on Soome 2., Eesti 8., Taani 12., Austria 23. ja Holland 28. kohal. Õhtuleht teeb otseülekande kõigist Eesti koondise mängudest (kolmapäeval kl 19 Hollandiga, neljapäeval kl 19 Austriaga, laupäeval kl 16 Taaniga ja pühapäeval kl 13 Soomega).