Õhtulehe intervjuu Eesti meeste saalihokikoondise väravavahi Marek Õigega.Video: Teet Malsroos
Sport TV
2. veebruar 2016, 13:52

ÕHTULEHE VIDEO | Marek Õige: meie ainus siht on finaalturniir ja me jõuame sinna!

Eesti meeste saalihokikoondise väravavaht Marek Õige sõnas päev enne TTÜ spordihoones algavat MM-valikturniiri, et Eesti meeskonna võimalused jõuda detsembris Riias peetavale finaalturniirile on head.

"Meie võimalused on head. Kuigi [põhirivaal] Taanile 2014 MMil kaotasime, on meie võistkond muutunud vähe. Meie tahame seda MM-pääset rohkem, meil on väga hea võimalus ja oleme siia kokku tulnud ainult ühe asja pärast - jõuda finaalturniirile. Ja me läheme sinna!" sõnas Õige.

Saalihoki väravavahimängu võlusid kirjeldas Õige nii: "Olen isegi mõelnud, miks see tore on. Eelkõige meeldib mulle vastaseid nullida. Kui neil on kindel väravavõimalus ja mina teen tõrje, siis on minu õnnestumine nende näost näha! Sellised väikesed asjad teevadki saalihokis väravavahitöö minu jaoks meeldivaks. Igaühel on oma positsioon ja mulle on alati meeldinud olla väravas."

Õhtuleht teeb otseülekande kõigist Eesti koondise mängudest (kolmapäeval kl 19 Hollandiga, neljapäeval kl 19 Austriaga, laupäeval kl 16 Taaniga ja pühapäeval kl 13 Soomega).

Vaata Õhtulehe videost, mida rääkis Soome kõrgliigaklubis Espoo Westend Indians mängiv Õige pühapäevasest matšist maailma edetabeli teise riigi Soomega, kelle parimate mängijatega ta ise iganädalaselt vastamisi on.