Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak.Foto: LAURA OKS
Korvpall
2. veebruar 2016, 20:34

HEA LAHING: Artino ja keskmängijata Rapla punnis Kalev/Cramole kõvasti vastu, kaotades vaid 3 (!) punktiga (1)

Eesti korvpalli meistrivõistlustel kohtusid täna Rapla AVIS ning BC Kalev/Cramo. Pärast Will Artino lahkumist sisuliselt ilma korvialuste palluriteta mängiv Rapla kaotas kohtumise kodusaalis 82:85.

Rapla juhtis kohtumist sisuliselt terve mängu ning veel minut ja 13 sekundit enne lõpusireeni olid Aivar Kuusmaa hoolealused peal 80:78. Siiski ei suutnud võõrustajad edu hoida ning Cramo võttis lõpuks võidu.

Kohtumise resultatiivseimana viskas Rapla mängujuht Devin Brooks 26 punkti ja võttis kümme lauapalli, ekscramolane Indrek Kajupank lisas 20 silma. Cramo skoorikuningaks tõusis 23 punkti ja 15 lauapalliga Rolands Freimanis, Veideman viskas 21 silma.

Täna tegi oma Cramo debüüdi ka eelmise reede ööl vastu laupäeva Tallinnasse jõudnud keskmängija Shawn King. 33aastane pallur sai mängida 9.35 ning viskas ühe punkti ja hankis neli lauapalli.

Turniiritabelis jätkab Cramo täisedu 24 võiduga, mis annab mõistagi liidrikoha. Täna FIBA Europe Cup'is 70:96 Krasnojarski Jenisseile kaotanud ning eurosarjas konkurentsist langenud Tartu Ülikool/Rock jääb maha nelja võiduga. Rapla hoiab kümne võidu ja üheksa kaotusega neljandat rida.