Thomas van der Mars hakkab kandma särki numbriga 21.Foto: Facebook / Rapla korvpallimeeskond
Korvpall
5. veebruar 2016, 16:33

Üks pikk mees Raplas kohal, teine jääb ilmselt tulemata (2)

Rapla Avise korvpallimeeskonnaga liitus täna uus korvialune jõud, hollandlane Thomas van der Mars. Teine loodetud mängija aga ilmselt ei tulegi Eestisse.

"Van der Marsi näol on sisuliselt tegemist Euroopa mõistes rookie'ga, ta lõpetas eelmisel aastal Portlandi ülikooli. Tegime tema kohta juba juulis kogu taustauuringu ära, kuid siis tahtis ta kõrgemalt lennata ja valis Kreekas Kavala klubi. Kuid seal on hooaja algusest saati olnud rahaprobleemid, nii ta siia jõudiski," selgitas Rapla tegevjuht Jaak Karp.

Kavalas oli van der Marsi keskmine mänguaeg veerand tunni ringis ning mängus kogus ta 3,4 punkti ja 3,9 lauapalli. "Ta pole imemees, kuid on kõva töömees ning ootame temalt eelkõige panust kaitses ja lauavõitluses. Ta on tark ja intelligentne inimene ning võinuks pärast ülikooli ka USAs edukat töökarjääri alustada, kuid tahtis korvpalli mängida."

Kui algselt loodeti Raplas, et homseks mänguks TLÜ/Kaleviga on rivis juba kaks uut pikka, siis teine väljavalitu jääb ilmselt tulemata. "Tegemist on ühe serblasega, kelle praeguses klubis on suured probleemid. Tal on õigus lahkuda, aga ta vist ei suuda otsustada. Vaatame juba järgmisi kandidaate, lisaks van der Marsile soovime korvi alla kindlasti kedagi veel," lisas Karp.