Foto:
Korvpall
5. veebruar 2016, 18:15

TÄNA EUROLIIGAS: Neli supermängu, hakatuseks Žalgiris - CSKA

Korvpalli Euroliigas lõpeb täna vahegrupiturniiri 6. voor nelja supermänguga. Tõsi, neist üks ei pruugi kõige suuremat sportlikku pinget tekitada, kuid loodame, et nii ei lähe - see üks on Siim-Sander Vene ja Kaunase Žalgirise mäng Moskva CSKAga.

Paaril Žalgiris - CSKA on aga Euroopa üks tugevamaid ajaloolisi aurasid, mis tekkis 1980ndatel, kui omavahel peeti NSV Liidu meistrivõistluste finaalides kolm supermatši järjest. CSKA toob senimaani Kaunases alati kohale täismaja. Ning loodame, et ehkki Žalgiris hoiab vahegrupis praegu viimast kohta ja CSKA on Euroliiga üks soosikuid, suudab Leedu meister hambaid näidata.

Samas, F-grupis kohtuvad veel Pireuse Olympiacos - Himki ja Madridi Real - Vitoria Laboral Kutxa. Tabel: Himki 4 võitu ja 1 kaotus, CSKA, Vitoria, Real 3-2, Bamberg 3-3, Olympiacos 2-3, Barcelona 2-4, Žalgiris 1-4.

E-grupis peeti suurem osa kohtumistest eile, kuid tänaseks jäi Istanbuli derbi Anadolu Efes - Fenerbahce. Tabeliseis enne seda: Fenerbahce 5-0, Lokomotiv-Kuban 4-2, Efes 3-2, Crvena Zvezda, Panathinaikos 3-3, Malaga, Cedevita 2-4, Darüssafaka 1-5.