Eesti uudised

Poodi toiduvargile. Kas tõesti nälg või lootus raha teenida? (23)

LISA KOMMENTAAR

Sots. Dem.8. veebruar 2016, 06:27
Kui vaid paar korda nälja pärast poes vargil käiakse, elame hästi!
Mr. Toomas.8. veebruar 2016, 06:24
Mul on nii häbi, et ...
Vikatimees7. veebruar 2016, 14:08
igati normaalne tegevus riigis ,kus eeskuju näitavad võimurid,eliit ja nende tallalakujad--kuigi poevargus on muki kaka selle juures mis ikka niinimetatud eliit hakkama paneb,nii et asjade loomulik käik -kunagi ikka tuleb eeskuju järgida ja elama hakkata.
6. veebruar 2016, 23:40
kui poodides tõmmatakse mind, siis tulebki tagasi tõmmata.
A.H., veelkord Olevipojale ja Maali tütrele6. veebruar 2016, 16:13
Miuideks , teises korjareas seisab sul "olenevalt sinust..", räägi täpsemalt, mis siis minust ikkagi oleneb?;)
oo6. veebruar 2016, 16:06
miks ei või kauplusest varastada?
See ei tee kauplusele midagi halba. Iga päev visatakse ära palju kaupa, mille tähtaeg läbi. Kes selle kinni maksab? Loomulikult ongi kaupade hinnad sellised, mis võimaldavad palju kaupa ära visata. Kauplused ei saa kahju. Saab vaid vähem kasu.
Mis kahju toob siis vargus? Mina küll ei saa aru.
Olin nõuka ajal kaupluse juhataja. Puudujääke ei tohtinud olla, kui oli puudujääk, tuli kaupluse töötajatel maksta. Siis oli mõtet vargusi taga ajada. Praegu - LAS LENNATA!
oh ajad, oh kombed6. veebruar 2016, 16:01
1991. aastal torkas Soome toiduhallides silma rebitud pakendid, kus osa vorsti ära söödud. Nüüd on see trend vist jõudnud ka meile. Olin kunagi koos haiglas ühe Lasnaka turvakaga. Ütles, et turvamehed varastavad kõige rohkem ja raputas sõnade kinnituseks pead.
Nos6. veebruar 2016, 12:29
Vargus on ju siinses euroagulis igati auväärne tegevus! Seda ei pea häbenema kui sellega tegelevad sellised "auväärsed tegelased nagu president(ärma jokk), mentla peadirektor, 90% riigikogulasi j.p.t.
Nii,et kõik vargile!
penskar6. veebruar 2016, 11:17
Ma ei tahtnud üldiselt uskuda, et penskarid just need põhilised vargad on, kuid nüüd, vanuripõlves nägin shokeerivat vaatepilti.
Nõmme keskuses Candy Kingi leti juures seisis kaunis, väike, trullakas vanadaam (väga maitsekalt riides) ja näppis erinevatest kastidest komme. Need kommid on aga teatavasti lahtised. Seisin ja vaatasin, ta ,ärkas mind. Minu väike lapselaps (4 a.) ütles kõva häälega: "Komme ei tohi käperdada!"
Sellele vanainimene ei reageerinud, Alles siis, kui küsisin, et miks te lahtiseid komme katsute, teised ju söövad neid" jättis ta oma tegevuse pooleli. Jäime seisma ja teda vaata. Selle peale astus ta mõned sammud eemale ja jäi meid jälgima. Meie ka! Siis läks ta edasi ja kadus riiulite vahele.
Kui need oleks olnud vanainimesele jõukohased kommid, siis ta oleks need ilmselt suhu pistnud, aga teatavasti on need kommid põhiliselt sitked kummikommid ja see sai prouale nende katsumisega selgeks.
P.S. Mu oma lapselapski on varem neist kastidest komme suhu pistnud, seetõttu käime sellest letist ringiga mööda.
Volli6. veebruar 2016, 10:20
Pole siin pistmist näljaga. Eesti sotsiaaltoetused ei ole nii väikesed, et peaks lausa nälga taluma kui just vanemad enamuse rahast kõrist alla ei lase. Pigem on tegemist sportliku elamuse otsimisega. Varastamine on lihte ning vahele jäämise puhul pole ka karistused eriti suured kui nimetada näpuga viibutamist karistuseks. Lisaks on eeskujud olemas. Ametkondlike krediitkaartide kasutamine isiklikuks tarbeks, Maksumaksja raha kantimine endale või oma sõpradele. Ja nii aina edasi, arvan, et iga lugeja võiks siia näiteid kuhjaga tuua.
to Volli.6. veebruar 2016, 10:49
Paljalt sportlikust huvist ma küll vargil käia ei viitsi. Sportlikust huvist käin kalal. Igati tervislik hobi. Aga kui väga nälga jääks, et julge lubada, et ei varasta. Eriti neilt, kes ise ennast rikkaks varastanud on.
vollile6. veebruar 2016, 11:15
kas sul on nii suur palk,et sa reaalsest elust midagi ei tea!eestis on toimetulekutoetus 90,0 euri ja sellest pead ka ostma omale pesemisvahendeid,süüa,bussipileti,hambapasta,aluspesu,wc tarbeid jne.alati ei lasta raha kõrist alla,tegemist võib olla tõelise hädaga,mida sinusugused ei näe ja ei tahagi näha.tead,et piibel ütleb-ära tee teisele seda,mida endale ei taha.niisugune halvustamine tuleb endale sulle kahjuks.
kolla6. veebruar 2016, 12:34
tallinas on transport tasuta,WC-s ajab see samune õhtuleht asja ära,aluspesu tuleb puhtaks pesta mitte uus varastada.kevadel tuleb kartuleid ja muid juurikaid maha panna ja põrsakese võiks ka võtta.sügisel avastad,et polegi vaja vargile minna.
linnainimene6. veebruar 2016, 13:55
Korterisse võtad seapõrsa või? Ja kas rõdule kaevad kartulimaa?
sotsiaaltoetused? 6. veebruar 2016, 12:53
Seda usuvad vaid ajupestud, kes usuvad propagandat. Elan maaalevis ja olin pensionieelik, olin 6 aastat töötu, sellest sain ainult 9 kuud seda armetut töötu abiraha, rohkem ei saanud riigilt sentigi, ise pidin maksma erinevaid makse. Toimetulekutoetust ka ei saanud, kuna elan oma majaosas, oleks korteris elanud, siis oleks kinni makstud ka trepikoja koristus, sest korterist võidakse ju välja visata, kui arveid ei maksa, aga eramajas külmu või surnuks, sest küttepuud kallid, aga selle eest ei viska keegi sind tänavale.
Mida asja6. veebruar 2016, 10:18
Mitte varguste kesknine summa pole tõusnud vaid needsamad kaubad mis ennem maksid 18 euri on nüüd 30 euroga..... Seoses sellega kutsungi inimesi lahkuma Eestist... !!! Haige maa
Aitäh, aga6. veebruar 2016, 10:50
juba 11 a. Eestist ära. Soovitan teistelegi.
A.H.6. veebruar 2016, 08:40
No Kalevipojad, ja muud siinset elu kirujad ja võõrsil pudrumägesid otsijad. Kitkuie küll välismaal kalkuneid ja roogite kanu, aga peret ikka toita ei jäksa, et lapsed peavad poodides sööki varastama, mis?
Need sõnad on nii vanad, kui vana on maailm, oo, armastan vaid Sind...6. veebruar 2016, 09:26
A mis sõnad need on: kitkuie ja jäksa?
olevipoeg ja maali tütar6. veebruar 2016, 11:21
olen ka väljamaal tööl,aga kalkunit ei kitku ja kanu ei roogi ja kirjutada oskan,olenevalt sinust ja siin väljamaal pole nii masendav see elu,kui eestis .aastas korra jõuan ka eesti,siis vaatan üle,mis miski maksab ja arvan,et toit on suhteliselt kallis ja luxuskaup.
Sa6. veebruar 2016, 14:36
A.H.6. veebruar 2016, 16:10
Seda et kalkuneid ei kitku ja kala ei roogi ma usun. Praegu tõenäolised paned küprokit või loobid lund katuselt alla, egas töö meest ei rikku. Mis puutub sinu kirjaoskust siis sellel alal oled sa vast lollimgi kui mina, igatahes sinugi tekst kubiseb lirjavigadest, nii et sel teemal söö s*tta.;)
lollus seisneb7. veebruar 2016, 17:10
ikka eluseaduste mittetundmises, mitte kirjavigades. Vahel satub kiiresti kirjutades sõrm valele klahvile ja ongi kirjaviga, kas sellepärast loll?