Toomas KandimaaFoto: Aldo Luud
Korvpall
8. veebruar 2016, 22:16

Haigestunud Kullamäed asendanud Kandimaa: olin valmis selleks, et tuleb kõvem andmine

Tartu Ülikool/Rock alustas mänge Balti liiga playoffides alistades kaheksandikfinaalide avamatšis Kasahstani klubi Atõrau Barsõ 105:77. Üheksa mehega mängule tulnud Rocki peatreeneritoolil istus täna Toomas Kandimaa, sest Gert Kullamäe haigestus.

Kandimaa sõnul oodati vastaselt isegi mõneti suuremat vastupanu. "Vaadanud ära nende viimased kaks mängu, milles nad võitsid kaks korda Astanad, siis olin valmis selleks, et tuleb kõvem andmine. Aga neil ei olnud vist kõik mehed rivis ja olime nende vastu hästi valmis. Teisel poolajal kadus pisut küll kaitse poolel keskendumine ära ja lasime neil mõned lihtsad korvid saada. Seeria poolaeg on aga +28 ja nüüd tuleb kolmapäeval ka teine pool korralikult ära mängida," rääkis mees.

TÜ/Rocki eest said käe valgeks kõik mängule üles antud üheksa mängijat. Parimana kogus Brian Harper 24 punkti ja viis lauapalli. Kuus kaugviset kümnest katsest tabanud Gert Dorbek lõpetas mängu 20 punkti, kuue lauapalli ja viie korvisööduga. 10 punkti ja 13 lauapalliga sai kaksikduubli kirja Janar Talts.

Korduskohtumine Barsõga peetakse juba kolmapäeval ning taas Tartus. Paari võitja kohtub veerandfinaalis Liepaja ja Rakvere Tarva duellist edenejaga.