Derek Fisher oli hea mängumees, kuid treenerina pole veel suutnud end tõestada.Foto: AFP / Scanpix
Korvpall
9. veebruar 2016, 09:09

NBA treenerite raske elu - Knicksi juhendaja lasti lahti, Rodman pakub end asendajaks!

Phil Jacksonil sai NBA klubi New York Knicksi esitustest villand ja ta vallandas poolteist aastat meeskonna peatreeneriks olnud Derek Fisheri. Knicks on tänavu võitnud 23 mängu ja kaotanud 31. Ajutiseks peatreeneriks määrati Kurt Rambis.

Terves ookeanitaguses korvpalliliigas on sel hooajal treenerite jalgealune tuline olnud. Näiteks käivad hoogsalt jutud sellest, et George Karli päevad Sacramentos saavad peagi loetud. Ning kui rääkida nendest, kes juba on sule sappa saanud, siis esimesena tuleb keelele mõistagi David Blatt - mis sest, et Cleveland juhtis tema käe all Idakonverentsi.

Esimesena "pääses piinadest" kõigest 11 mängu järel Houstoni eesotsas Kevin McHale. Seejärel läks Lionel Hollins Brooklynist ning pärast Blatti ka Jeff Hornacek Phoenixist.

New York on viimasest 10 mängust võitnud vaid 1 ning saanud 5 kaotust järjest. Rambis saab tuleristsed juba eeloleval ööl, kui Knicks võõrustab Washingtoni. Muuseas, Twitteri kaudu pakkus Jacksonile teeneid tema käe all omal ajal NBA meistriks kroonitud kurikuulus Dennis Rodman!

 

 

Läinud ööl peetud mängude tulemused: