Ksenija BaltaFoto: Anni Õnneleid
Spordivaria
9. veebruar 2016, 23:54

NII SEE JUHTUS | Sport 09.02: olümpiakoondis täienes, teivashüppe rekord paranes

Nagu hommikul lubatud sai, siis kergejõustikusõpradel tuli tõesti vahva päev. Esmalt uuendas Reena Koll taas naiste teivashüpperekordit ning pisut hiljem täitis Ksenija Balta kaugushüppes olümpianormi. Lisaks paljastus järjekordne tenniseskandaal ning natuke mängiti ka palli.
23:57
SPORDISÕBER

Soovime kõikidele spordisõpradele head ööd!

23:41
JALGPALL

Lisaaeg

23:19
JALGPALL

Samal ajal Saksamaal...

23:18
JALGPALL

Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste põhiturniiri eelviimases voorus peeti teisipäeval kaks kohtumist, kus võidulisa teenisid võõrsil mänginud HC Kehra/Horizon Pulp&Paper ja Viljandi HC.

Kehralased alistas Tallinnas Audentes SK 35:18 (17:12). Võitjate resultatiivseimad olid Kaspar Lees 7, Viktor Skrõpak 5 ja Kaupo Liiva 4 tabamusega, kaotajate parimateks osutusid Martin Grištsuk 10 ning Jesper Bruno Bramanis ja Rainer Kelk 3 väravaga.

Kehra/Horizon Pulp&Paperi peatreener Indrek Lillsoo: „Audentese noortel oli alguses jaksu, kuid kui teisel poolajal järgmise käigu sisse lülitasime, siis läks tempo nende jaoks liiga kiireks. Nad lihtsalt vajavad aega, et mängumeesteks kasvada. Enne nädalavahetusel toimuvaid euromatše saime teatud asju proovida, kuid mitte kõike mida tahtnuks.

Portugallased viljelevad aktiivset kaitset, mida Audentes ei mänginud ja nii proovisime hoopis ise seda. Siiski said mehed mängutunde kätte ning suuremat sorti vigastused ka kedagi ei vaeva."

Audentese juhendaja Martin Noodla: „Esimesel poolajal suutsime tänu rotatsioonile skoori tasakaalus hoida, kuid teiseks poolajaks meid enam ei jätkunud, sest tunda andis eelmisel nädalal meeskonda laastanud haiguste laine. Siiski pidi Kehra avapoolajal pingutama, ent pärast vaheaega jooksid nad meist lihtsalt üle, kuna meil polnud jõudu."

Viljandi oli kahes esimeses ringis saanud Aruküla SK-st jagu 21 tabamusega, kuid nüüd võeti 31:26 (16:13) võit. Võitjate parimad olid Kristo Järve 7 ning Ott Varik ja Karl Toom 5 väravaga. Kaotajate suurimateks skooritegijateks kerkisid Rauno Esop ja Kristjan Järv 6 ning Mihkel-Matteus Luik 5 tabamusega.

Viljandi peatreener Marko Koks: „Vangerdasime juba algkoosseisuga ja andsime mänguaega neile, kes seda olid vähem saanud. Paraku tegutsesime ebakindlalt ning jäime hätta realiseerimisega. Näiteks 6-meetrilt eksisime ligi 12 korda, aga kokkuvõttes olid mänguohjad meie käes. Nüüd on meil põhiturniiril jäänud pidada veel üks kohtumine, mille järel jätkame tugevamas vahegrupis ning ees ootavad ka Balti liiga matšid. Üritame ennast selleks ajaks üles turgutada."

Aruküla juhendaja Toivo Järv: „Meeskond areneb. Olime tublid ja esitasime hea partii. Kõik pingutasid ning tegutsesid kaitses hästi, seega pole kurta midagi. Võinuksime ka saada parema tulemuse, kuid tasavägistes duellides sõltub kõik pisiasjadest. Kokkuvõttes oli üldpilt hea ja kui mängiksime koguaeg nii, siis võiks päris rahul olla."

Vooru viimases mängus on neljapäeval vastamisi SK Tapa ja põhiturniiri võidu juba kindlustanud Põlva Serviti.

Tabeliseis: Põlva Serviti 30 (17-st mängust), HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 28 (17), Viljandi HC 24 (17), HC Viimsi/Tööriistamarket 16 (17), Aruküla SK 11 (17), SK Tapa 5 (16), Audentes SK 4 (17) punkti.

22:56
JALGPALL

Vigastuspausilt naasnud Coutinho viigistab teise poolaja alguses mänguseisu 1:1.

22:54
KAHEVÕISTLUS
 

Lisaks noortele olid võistlustules ka meie A koondised nii kahevõistluses kui ka suusahüpetes. Kahevõistluses olid võ...

Posted by Eesti kahevõistlus ja suusahüpped on Tuesday, February 9, 2016
22:41
JALGPALL

Inglisma karikavõistluste 1/16-finaal. Ja nii asus West Ham koduväljakul Liverpooli vastu 45. minutil 1:0 juhtima. 

22:30
KAHEVÕISTLUS
 

Tänased lõplikud tulemused ka Trondheimi Youth Cupilt kahevõistluses.Lisaks Andrease hõbemedalile sai samas vanuse...

Posted by Eesti kahevõistlus ja suusahüpped on Tuesday, February 9, 2016
21:49
KORVPALL

Alexela Korvpalli Meistriliigas peeti täna üks mäng Audentese SG/Noortekoondise ja BC Valga-Valka/Maks&Mooritsa vahel.

Esimese poolaja 59:31 võitnud Valga-Valka võttis jala teisel poolajal gaasipedaali pealt natukene maha ning Audentese SG/Noortekoondis tuli lähemale, kuid kaotusseis oli liiga suur. Kohtumise võitis piirilinna meeskond 103:75.

Valga-Valka resultatiivseim oli Jurijs Aleksejevs 19 punktiga, Kristaps Kanbergs viskas 18 silma. Audentese SG/Noortekoondise eest viskas enim punkte, 13, Sander Raieste.


BC Valga-Valka/Maks&Mooritsal oli uskumatult hea viskepäev. Kaheseid tabati 69,2%, kolmeseid 42,4% (Audentesel vastavad numbrid 42,3% ja 29,6%). Lauavõitluses jäi 47 vs 32 peale piirilinna mängijad, kes jagasid ka 30 resultatiivset söötu õpilaste 13 vastu.


Turniiritabelis on Audentese SG/Noortekoondis üheksandal kohal 20 kaotusega, BC Valga-Valka/Maks&Moorits on kaheksandal seitsme võidu ja 15 kaotusega.

21:34
SUUSAHÜPPED

Martti Nõmme ei pääsenud Norras Trondheimis toimuval suusahüpete MK-etapil kvalifikatsioonist edasi põhivõistlusele.

22aastane Nõmme hüppas suurel mäel 106,5 meetrit ja teenis 78,1 punkti, mis andis 47 võistleja konkurentsis 46. koha. 

21:32
 

@rallysweden Pre Event Test with @msportltd and @dmack_tyres Photo: @jaanajrv Jaana Järveoja

A photo posted by Sander Pärn (@sanderparn) on

20:43
KORVPALL

20:07
JALGPALL
19:38
19:30
MARTIN KUTMANI MÄLESTUSVÕISTLUS
 

Rio OM norm 6.70 ja naiste kaugushüppe I koht - Palju õnne Ksenija Baltale ja tema treenerile Andrei Nazarovile! 󾮗󾮞󾭞

Posted by Kergejõustik on 9. veebruar 2016. a.
19:11
KAHEVÕISTLUS
 

Andrese tänane lõpuheitlus Norrakaga. Homme tuleb revanš võtta! ;)Todays battle for the win. Tomorrow will have opportunity to take revanche! ;)

Posted by Team Ilves on Tuesday, February 9, 2016
18:55
MARTIN KUTMANI MÄLESTUSVÕISTLUS

JA OLEMAS KORRALIK TULEMUS! Kaugushüppekastis maandudes kuuleb Balta kuulsat rõõmukarjet ning peagi ilmub tabloole ka tulemus - 6.70! OM-norm on täidetud!

18:53
JALGPALL
18:52
KAHEVÕISTLUS
 

Andrese tänane lõpuheitlus Norrakaga. Homme tuleb revanš võtta! ;)Todays battle for the win. Tomorrow will have opportunity to take revanche! ;)

Posted by Team Ilves on Tuesday, February 9, 2016
18:49
JALGPALL
Loe rohkem