Spordiblogi

Hugo Tipner | Mis juhtuks, kui Kalev/Cramo lakkaks olemast? (10)

LISA KOMMENTAAR

mnjah10. veebruar 2016, 16:50
selliste kaotuste peale võiks sulgeda ka klubi,eestikate jaoks pole vaja mõtetuid võõrmängijaid muretseda sest mujal maades korvpalli mängides saavad nagu nii kotti.
eestlane 10. veebruar 2016, 15:59
Tundub ,et see inimene ,kes selle artikli kirjutas ei jaga korvpallist ikka mitte midagi.Igas normaalses korvpalli liigas on alati kaks tugevamat klubi ,mille vastasseis põhjustab intriige ja nii on meil need klubid Rock ja Kalev/Cramo.Ja mis puutub Kalev/Cramo ajalukku siis pole see nii lühike midagi ,see ulatub Ehitustööriista aegadesse ,mis on juba vähemalt üle kümne aasta tagasi.Ja minuteada on püramiidi süsteem Kalev/Cramos samuti paigas on olemas ju erinevates vanusegruppides mängivaid noortemeeskondi ,kust on tulnud ka erinevaid mängijaid põhiklubisse ja fännegi on Kalev/Cramol piisavalt aga loomulikult võiks neid olla rohkem.Nii ,et härra Tipner võiks teha ikka rohkem eeltööd ennem kui sellise sirgeldisega lagedale tulla.
kkk11. veebruar 2016, 16:10
Minu lemmik on Rock. Mis puutub Cramosse,siis ongi kaks väga tugevat võistkonda. Meil on Gramo üle võimalik uhkust tunda. Aga teistel Eesti korvpallimeeskondadel pole vaja niipalju pingutada nende välismängijatega. Seda on praegu Rapla ja Rakvere.Kasutage meie eesti poisse,sest nad tõesti mängivad hästi.Kui kõik eesti võistkonnad koosneksid eestlastest,siis on hea,aga 2-3 võõrmängijat võiks olla,aga mitte terve meeskond.Nii on juhtunud mõne võistkonnaga. Kasutage eesti poisse.
eestlane10. veebruar 2016, 15:47
No nii ajuvaba annab ikka välja mõelda ,kui see sirgeldis.See inimene on ikka väga kaugel korvpallist ,kes selle nime all sellise jutu kirjutas.Mõelgem juba sellepeale ,et igas normaalses korvpalli liigas peab olema kaks tippu ,millest tekiks intriig ja antud hetkel on need just Rock ja Kalev/Cramo ja pole see Kalev/Cramo ajalugu nii lühike midagi mõelgu kasvõi ehitustööriista aegadele tagasi ja kui mõelda püramiid süsteemile siis on Kalev/Cramol samuti olemas noorte meeskonnad erinevates vanusegruppides ,nagu teistelgi klubidel.Minu soovitus sellele härra Tipnerile oleks tee enne põhjalikult eeltööd kui millegi sellise mõttetu jutuga lagedale tuled.
Marconi10. veebruar 2016, 11:39
Kes on Hugo Tipner....???
pets10. veebruar 2016, 11:19
Väga tabavalt kirjutatud. Kalev/Cramol puuduvad erinevalt Tarvast, Rockis, Raplast ja Pärnust igasugused juured.
Huviline fänn10. veebruar 2016, 11:33
Ja mis juured on sellel Tarval, kus kapatäis lätlasi ja leedukaid, sekka neegrid, Rockil, kus põhimehed Tallinnast ning välismängijad Leedust ja USA neeger Harper. Suur ja kandev on ka Rapla ja Pärnu välismängijate osatähtsus. Jah need satsid on kogukonnaga rohkem seotud. Kuid see ei tulene ju BC Kalev/Cramo olemusest, vaid Tallinna hoopis teisest sisust, Eesti teiste väikelinnadega. Ka Tallinn on Euroopa ja maailma mõttes väike linn.
tegelikult tuleks neil leppinguse punkt panna et kui tase on saavutatud maksavad trenni kinni.10. veebruar 2016, 10:11
Suurt midagi ei juhtuks peale selle et mõnimees korraks siin rohkem ei peatu, et saalis trennitehes edasi liikuda..
wow10. veebruar 2016, 09:38
Schwede on Õhtulehte tööle võetud?
Vau10. veebruar 2016, 10:40
Ei usu ,et see vana Swede ise on-Swede ei häbene oma lollustele oma nime alla kirjutada aga ,kes on Hugo Tipner ,miks ta oma nime all ei julge kirjutada,seda oleks huvitav teada.Artikkel oli pikk ja segane,alles lõpus sai päriselt aru mida "Hugo Tipner" öelda tahtis.