Talisport

Indrek Kelk käis välja 15-miljonilise idee, kuidas päästa Tartu maratoni (17)

LISA KOMMENTAAR

jobbu11. veebruar 2016, 09:49
Dakkari ralli toimub juba mitu aastat kuskil Lõuna-Ameerikas, miks siis ei või Tartu maratoni korraldada kuskil Rovaniemi kandis??
Tauber.11. veebruar 2016, 09:20
Mõistlik ja mõttetu üheaegselt.
Oleks tõesti ühtpidi vägev kui lumevaesel soojal talvel oleks Tartu Maratoni rada maas,rahvas saaks suusatada ja turistid ka-väike Eesti ime.
Samas tegelikult jube priiskamine ja küsitava väärtusega üritus,looduse reostamine infraga (juhtmed ,voolikud,aparaadid,veekulu) jne.
Tegelikult on kogu see Tartu Maraton oma kuubikuga mingi osa rahvast juba hulluks ajanud ja rahast tühjaks imenud-vaesed spordihuvilised peavad punnima ja harjutama erinevaid alasid ,soetama hirmkalli varustuse(maanteeratas,maastikuratas,rulluisud,klassikasuusad jne.),ehk siis suur tükk ajab suu lõhki ja poleks vaja veel loodusega võitlema hakata ning miljoneid eurosid loopima hakata ,isegi mõtlemine sellest on juba kurjast.
Mis värk11. veebruar 2016, 07:09
Üleüldse miks peaks päästma Tartu Maratoni? Kas siis muidu sureks lõuna-eesti välja?
Igaüks võib ju vabalt suusatada millal soovib, ilma jaburalt kõrget piletihinda maksmata.
Mõttetu värk.10. veebruar 2016, 23:35
No sellist pidu katku ajal ka pole mõtet korraldada. Palju siis pilet hakkab maksma Vähemalt 200.-euri. Kas nii või. Kellel seda loodusevastast sammu vaja on. Kelgule või! Rahvas on juba niigi vaene. Tavainimesed ägavad juba praegu piletimaksu all, et Kelk on lolliks läinud. Igaüks ei jõuagi enam praegu piletit osta.
Uudu10. veebruar 2016, 20:19
Dubais suusatamas käinud....mõisniku mõtted peas. Äkki hakkaks kliimat jahutama suurte kontidega? Jahutaks nii miinus ühe peale ja siis veaks veel mäed ka siia. Raha tuleks mühinal.
õige mitu aastat10. veebruar 2016, 17:16
On maraton ära jäänud pigem tekib küsimus kuhu need registreerijate rahad on läinud see 15 milli on äkki juba Kelgul endal olemas pole vaja riiki kerjata.
Võts10. veebruar 2016, 22:08
Kas oled ise midagi korraldanud, mõne peo, ürituse jne?
Kui ei, siis proovi ja rohkem selliseid lolle küsimusi ei tekki.
xc10. veebruar 2016, 15:32
Õige ja hea asi oleks TM kunst lume rada ,lausa supper.Tuleks riigile raha tagasi, töö ja turistide kaudu.Nii see oleks päris asjalik asi,veel kerg katus peale ning külmetus alla veel.
Bender10. veebruar 2016, 15:26
Ostap Bender:Kogu maailma suusatajad hakkavad Otepääle kokku sõitma,tuleb veel ehitada lennujaam,jne.
Bender elab edasi, eriti spordimaailmas.10. veebruar 2016, 17:12
Meenub, et Ostab oli eriti andekas maletaja, pisut hiljem jooksis ennastyletavalt ja paadiga oli ka kiirus aurikust parem. Maameeste toetuseks raha pole, aga mujale masinateraha jaguks?! Elagu Benderi jt. meeskonnad, eriti rahva raha raiskajad.
eks10. veebruar 2016, 14:59
Eksole.
Võõra raha eest võib ehitada lumelinnu ja liivalosse.
pole ka osaleja10. veebruar 2016, 14:57
suusatan suurest peast juba aastaid aga Tln ümbruses, minu arust on ebaökoloogilne kärutad Tartu taha lihtsalt selleks, et võidu suusatada. TM võtab ju osavõtu registreerimise eest raha, väga paljud maratonid jäävad aga ära, nagu ma aru saan siis osavõtutasu ei tagastata, sest kulud on suured :) ma saan aru, et on teatavad fix kulud, aga kui lund pole, siis rada nad ei tee ja ei ole päris õiglane kogu papp endale jätta - see on nagu kihlveo kontor, osavõtja panustab, et lund sajab ja tema auhind on, et saab maratoni läbida, TM panus on et lund ei saja ja saab kogu poti endale. õllesummer peab ka ühe üritusega tervet kampa aasta läbi üleval, aga õllesummer toimub, mitte ei süüdista ilma.
ahv10. veebruar 2016, 14:31
Indrek võiks omale kelguraja teha. Palju odavam.
Kui Kelk käib oma taskust milli välja, toetan mina 100 euroga.
Võõra rahaga võiks uue Eesti ehitada.
Issand milline10. veebruar 2016, 13:18
lollus. Kui võrrelda Lilleküla staadioni toetamist 3 korda väiksema summaga, siis see on ühekordne ja tulemus, näiteks tribüünide katus, jääb kestma, aga lund tuleb toota uuesti igal aastal, see ju sulab ära ja ühekordseks sündmuseks pole vaja nii palju kulutada. Parem selle raha eest toetada pidevat rahvasporti, või toita nälgivaid lapsi.
Hmm10. veebruar 2016, 16:27
Mitte ei osteta lund 15 milj eest vaid masinaid! Lugege ikka artikkel läbi kui kommenteerima hakkate.
Ma ütleks pigem nii, et jalkpalliväljakut saab kasutada 6-9 kuud aastas, maratonirada 1 kord kuni 3 kuud. Suhe on paigast ära.
kui10. veebruar 2016, 17:55
rajale ka katus peale ja seinad ümber ehitada ning külmutusseadmetega varustada, siis saaks seal aasta läbi sõita. N maraton oleks 2x kuus. Seda maailmaimet käiks siis küll kõik maailma turistid vaatamas.
masinaid10. veebruar 2016, 18:21
Ja enamus aastast need ülikallid masinad seisaks ja kui talv lumine, samuti.