Jalgpall

Flora vana liitlane lõi käed Infonetiga. Kas need kaks klubi on jalgpalli meistriliiga favoriidid? (2)

LISA KOMMENTAAR

Oraalaakel12. veebruar 2016, 12:17
Heh, Järvela nagu peaks vutist nii palju aduma küll, et hooajaeelsete mängude põhjal ei saa küll vettpidavaid oletusi teha. Kuidas sa võrdled või kust sa tead milliste koormuste pealt meeskonnad mängima tulevad, milliste ülessannete ja eesmärkidega... Pilt hakkab selgemaks minema märtsis...
Levadia võib tunduda augus või mängust väljas, aga uskuge mind, paar täiendust ennem hooaega ja tegemist on hoopis teise meeskonnaga kes kindlasti sekkub tiitliheitlusesse... Flora koosseisu ühtlus on nende pluss ja miinus, ka seal mulksub... Kas Flora tuli meistriks tänu sellele, et nad olid kõikidest paremad? EI ja sellepärast ei usu ma, et nad kaks aastat järjest tiitli ära nopivad. Infonet teeb Kaljut, korjab vanad peerud kokku ja arvab, et see toob edu, ei too... Kalju on teinud kogemustest saadud otsuseid ja need tunduvad loogilised... Hea treener, tuumik säilinud, korralikud täiendused... Elame näeme!
Paide võiks üllatada küll ja eurokohale lahingu anda!
Robin Hood12. veebruar 2016, 01:35
Favoriit? Kes see on? Kalju kooseisu Te ei tea ja ei olegi vaja enne 01.03.2016 teada. Flora on sudjaade soosik selles vist ei kahtle keegi. Infonet nagu Madrid Real venekeelses eesti vutis, ei tea kuidas Pustov, kes treenerina ei ole ennast veel näidanud selle käima saab, Braga peaks tegelt seal asja paremini aduma, isegi Dimass ise, aga Dimass ei räägi lihtsalt nagu ka Kruglov, sest nad on liiga intelligentse kasvatusega! Levadi on ikka täitsa pommi augus, köige suurem kahju on et selle pärast vist nüüd Teever putsad varna virutab! Sillamäed ei tasu alahinnata ja isiklikult suurima üllatuse see hooaeg loodn et vormistab Paide! Kui see Pohlak oma meestega seal mingit susserit satsi siselt jälle korraldama ei hakka. Tartu, Pärnu, ei ole oodata ei kala ei pekki. Rakvere kukub välja hea kui kolm punkti kogu hooaja peale saab ja kahju et selline tsirkus Pohlaku tiimile vajalik on. Kust sa muidu skandaale korraldad kui ise seda ei tee! Tartu oma teise peaga pidanuks selle juba tänavu murdma, sest et kui tehakse need U21 ja U19, mida see tähendab, peale Flora ei saagi keegi ju esi ega teises liigas osaleda, sest sellised ajuvabad massid, millega teiste raha küpsetada ei ole reaalsed. Kuidas Saab nt JK Tarvas Rakvere omad U21 poistest Esiliiga satsi ja U19 poistest esiliiga Bsatsi, ise hakkad sünnitama Rakveres vä Kallis Aivar pohlak. Ma ei usu sin enam kuni see rootslasest ilueedi seda meie koondise asja manipuleerib! Köik! Ole vöi kahekordne VANAISA KUUE VESTI JA SAUAGA!