Eesti koondist on vastne FC Infoneti jalgpallur Sergei Mošnikov esindanud 23 ametlikus mängus.Foto: MATI HIIS
Jalgpall
11. veebruar 2016, 18:34

Sergei Mošnikov: praegu on tähtis vormi koguda, mitte suurt raha teenida (3)

Jalgpalli Eesti meistrivõistlustel eelmisel hooajal neljanda koha pälvinud ning algava hooaja eel mitmeid kogenuid pallureid palganud Tallinna FC Infonet teatas täna aastasest lepingust Sergei Mošnikoviga.

Endine Flora mängija kuulus eelmisel hooajal Kasahstani klubi FC Tobol ridadesse, kus sai aga tõsiselt vigastada. "Ma pole ju kaheksa kuud mänginud. Kõige tähtsam on praegu tagasi platsile saada. Infonet kutsus mu esmalt trenni ja aitas vormi koguda. Tegime aastase lepingu, aga kui kõik läheb hästi, siis äkki saan suvel mõnda välisklubisse siirduda," rääkis Mošnikov Õhtulehele.

28aastane ründav poolkaitsja kaalus ka praegu mõtet välisklubi otsida, ent otsustas siiski kodumaise variandi kasuks. "Välismaal ei tea kunagi täpselt, kui palju treener mind usaldama hakkaks. Pika vigastuspausi järel vajan aga praktikat. Infonet tahtis min, tean sealseid mängijaid ja ambitsioone. Kõige tähtsam on praegu vormi koguda, mitte suurt raha teenida," sõnas Mošnikov.

Infonet on 2016. aasta kõrgliiga hooajaks sisuliselt komplekteeritud. Võimalik on ründaja lisandumine, hetkel on testimisel Artur Rättel, Nikita Koljajev ja Sergei Strukov.