Norbert HurtFoto: Heiko Kruusi
Jalgpall
13. veebruar 2016, 19:37

Norbert Hurt Valerenga alistamisest: suutsime mängida mõtestatult ja väärikalt! (1)

Norras hooajaeelse treeningkohtumise Valerenga klubi vastu 1:0 võitnud FC Flora peatreener Norbert Hurt oli hoolealustega rahul, sest näidati kompaktset mängu. 

"Kindlasti saime väga hea ja tugeva mängu, vastased tulid hästi kõrgelt ja agressiivselt peale. Vahetult enne sõitu saime ühte mängu vaadata, mille järgi saime ideid, et nende vastu mängida. See õnnestus," selgitas Hurt.

Flora domineeris mängu eriti esimesel poolajal ning Hurda sõnul oli meeskond vaimselt hästi valmistunud. "Teadsime, kuidas nende vastu mängima läheme ja kuidas nende vastu käike kinni panna. Valerenga tahtis mängida lühikest palli ette, kuid panime nende käigud kinni. Suutsime mängida mõtestatult ja väärikalt ning see on kõige tähtsam," tõdes ta.

Kuigi Flora võiduvärava lõi juba 10. minutil Rauno Sappinen, ei alahinda Nurt kõigi platsilkäinute panust. "Kui meeskondlik töö on selle taga, siis polegi vahet, kes selle ära lööb. Meeskonnale on oluline, kui millegi nimel pingutatakse. Need emotsioonid, mis mängust hooaja eel saime, on kindlasti tähtsad."

Valerenga eest mängis 90 minutit ka Eesti koondislane ning endine Flora mängumees Enar Jääger. Hurda sõnul andis see kohtumisele lisaväärtusele.

"Enarit oli väga rõõmustav meie vastu keskkaitses mängimas näha. Saime ka enne matši põgusalt juttu ajada. Loomulikult oli see emotsionaalselt väga huvitava väärtusega kohtumine, kui oma mees ikka vastas on!"