Alar VarrakFoto: Alar Truu
Korvpall
14. veebruar 2016, 21:44

Varrak Tbilisi vilepartiist: "Seda teemat ma ei kommenteeri.“ (1)

BC Kalev/Cramo suutis VTB liigas lõpetada kahe kuu pikkuseks veninud võitudepõua, ent plusspunktid tulid tabelisse läbi raske võitluse – terve hooaja vaid kaotusi tunnistanud Tbilisi Vita alistus napilt 78:77.

"Me juhtisime pidevalt 7-8-10 punktiga, aga lõpuks panid nad paar kolmest sisse, me viskasime vabaviskeid kuuest kaks ja nii nad järgi tulid," rääkis Tbilisis peetud matši lõpuhetkedest kalevlaste peatreener Alar Varrak. Hirmu, et võõrustajatele kingitakse hooaja esimene võit, meeskonnasiseselt aga ei tekkinud. "Neli punkti oli vahet viis sekundit enne lõppu – nad panid küll lauapõrkest ühe kolmese sisse, aga põhimõtteliselt oli mäng läbi," selgitas Varrak.

Tallinna klubi oli terve mängu hädas vigadega. Lõpuprotokolli märgiti neid Cramole 23 ja Vitale 16, vahepeal oli suhe lausa 21-11. Kas süüdi oli liigagressiivne mäng või koduvile? "Seda teemat ma ei kommenteeri," vastas peatreener diplomaatiliselt.

Kalevlased lõpetasid sõbrapäevavõiduga kahekuulise põua – viimati oldi Ühisliigas edukad 13. detsembril, kui kodusaalis alistati Krasnojarski Jenissei. "See rusub kõiki, kui sa kogu aeg kaotad. Ja võita on ikka hea, olgu see VTBs või Eesti liigas," rääkis Varrak, et täna on tuju hea, ent kas saadud võit aitab mängijaid motiveerida ka järgmistes kohtumistes, ta ennustada ei oska.

Kalev tõusis võiduga liigas 14. kohale, mööda Riia VEFist. Järgmisel reedel kohtutakse Lätis omavahel.