Ragnar Klavani koduklubi FC Augsburg osaleb eurosarjas esimest korda. Euroopa liigas saavutati alagrupis teine koht ja 1/16-finaalis kohtutakse viiekordse Euroopa meisterklubi Liverpooliga.Foto: JOHN MACDOUGALL
Jalgpall
16. veebruar 2016, 15:06

Klavani matšid Liverpooliga jõuavad VSB ekraanile, aga mitte otse-eetrisse (2)

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi FC Augsburg kohtub selle ja järgmise nädala neljapäeval Euroopa liiga 1/16-finaalis Liverpooliga. Otse-eetris Eesti televaataja neid matše vaadata ei saa.

Euroopa liiga teleõigused, nagu ka Meistrite liiga omad, kuuluvad Baltikumis Viasat Sport Balticule (VSB), kes näitab küll mõlemat Augsburg – Liverpool mängu, aga mitte otse-eetris, vaid viitega.

Neljapäeval, 18. veebruaril, kui Augsburg võõrustab Eesti aja järgi kell 22.05 algavas mängus Liverpooli, on VSB otse-eetris kohtumine Sion (Šveits) – Braga (Portugal). Sioni esiväravavaht on Läti jalgpallur Andrejs Vanins.

Neljapäeval, 25. veebruaril, kui Eesti aja järgi kell 20 algab kohtumine Liverpool – Augsburg, on VSB otse-eetris kell 21.30 algav korvpalli Euroliiga F-alagrupi kohtumine Kaunase Žalgiris – Kutxa Laboral, mis välistab jalgpallimatši, mis võib minna lisaajale ja penaltitele.

Mõlemal õhtul näitab VSB Augsburgi matši õhtul videolindilt.