Mick SchumacherFoto: HANNIBAL HANSCHKE
Vormel 1
19. veebruar 2016, 11:59

VÕIMAS! Michael Schumacheri poeg asub eestlastega meeskonda jagama! (1)

Michael Schumacheri 16aastane poeg Mick langetas lõpuks otsuse, kus oma karjääri jätkata. Prema Powerteam teatas ametlikult, et Schumacher liitus nendega ning hakkab sõitma kas Saksamaa või Itaalia Vormel-4 sarjas.

Prema Powerteam on pika ja eduka ajalooga võistkond, mille koosseisus võitis Ralf Aron möödunud aastal Itaalia vormel-4 meistrisarja. Tõsi, Aron sõidab tänavu juba vormel-3 sarja, kuid hiljuti liitus meeskonnaga ka Jüri Vips.

"Prema Powerteam on väga kogenud ja tugev võistkond ning mul on hea meel, et sain võimaluse just selle võistkonna koosseisus tänavu debüteerida vormelitel,"kommenteeris Vips lepingut sõlmides.

"simesed testisõidud on kulgenud igati edukalt ja võistkond on olnud väga toetav vormel-4 autoga kohanemisel. Saksamaa vormel-4 sai valitud seetõttu, et see sari tõotab tänavu kujuneda kõige konkurentsitihedamaks."

Prema tiimi pealik Angelo Rosin sõnas Itaalia meediale, et on ka vormelilegendi poja liitumise üle ääretult rõõmus ning Mick omab vägevat potentsiaali. "Kiire, tark, tugeva tahtejõuga ning töökas, oleme tema tegemistega alati kursis olnud," kommenteeris Rosin.