BC Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak.Foto: Alar Truu
Korvpall
19. veebruar 2016, 22:03

Alar Varrak võidust VEFi üle: mäng oli meie kontrolli all

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskonna peatreener Alar Varrak võis pärast Riias saadud 84:75 võitu VEFi üle rahuldustundega tõdeda, et jaanuarikuine mõõn on loodetavasti ületatud.

"Ärme hakka kohe ühe mängu põhjal järeldusi tegema, kuid üldiselt olid asjad meie kontrolli all. Korralik mäng. Vaid teisel veerandil tekkis halb periood, aga toibusime sellest," ütles Varrak telefoniintervjuus Õhtulehele.

"Suutsime võrreldes jaanuarikuise Tallinnas VEFiga peetud mänguga (Kalev kaotas siis 78:86 - toim) teha täna korrektuure. Oli juba enam-vähem, kaitsepool täitsa toimis. Paar asja küll ei tule veel välja nii, nagu tahaks. Mängu üldpilt oli parem, lasime esimesel poolajal visata VEFil kodusaalis ainult 30 punkti. Teisel poolajal hakkasid ka visked paremini minema."

Varrak ei kasutanud täna mitu nädalat vigastusega audis olnud Rain Veidemani. "Kui vaja olnuks, saatnuksin ta väljakule. Kuid Sten Olmre tegutses korralikult ja täitis oma koha kenasti ära," selgitas juhendaja.

Juba esmaspäeval kell 18.30 võtab Kalev kodus vastu Euroopa hetke võib-olla parima klubi, Moskva CSKA. "Soovitan oma silmaga vaatama tulla, nad on praegu väga heas hoos ka," ütles Varrak.