Zinedine Zidane sai Madridi Reali peatreeneriks tänavu jaanuaris, kui klubi vallandas senise lootsi Rafael Beniteze.Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
20. veebruar 2016, 17:53

Zidane: Leicester City saavutatu on imeline!

Leicester City on Inglismaa jalgpalli kõrgliigas tosin mängudevooru enne hooaja lõppu jätkuvalt liider. "Et Leicester sellises hooaja faasis juhib, on imeline saavutus,“ võttis ala sünnimaal toimuva kohta sõna ka Madridi Reali peatreener Zinedine Zidane, kirjutab Daily Mail.

Kui pisiklubi lõpetab hooaja esimese kolme seas, on neile garanteeritud koht tuleva hooaja Meistrite liigas. See näib olevat igati reaalne eesmärk, sest neljandal kohal olev Manchester City, kes peaks hetkeseisuga mängima viimast kvalifikatsioonivooru, on Leicesterist kuue punktiga maas.

"Inglismaal on nii palju suuri klubisid võimsate eelarvetega, et kui nad tõesti jõuaksid järgmiseks hooajaks Meistrite liigasse, oleks see jalgpallile väga eriline saavutus," hoiab Zidane Leicesterile pöialt. "Neist ei räägita ainult Inglismaal vaid üle terve Euroopa."

Reali käsi käib koduses meistrisarjas Leicesterist kehvemini. Pärast 24 vooru ollakse kolmandad, linnarivaal Atletico on küll vaid ühe punkti kaugusel, ent Barcelonast lahutab kuninglikku klubi juba seitse silma. Homme kohtub Real võõrsil Malagaga.