Spordiblogi

Ott Järvela | President pole oluline (5)

LISA KOMMENTAAR

Oma blogi, aga oled ju ajakirjanik, spordis ja momendil ohtulehes!23. veebruar 2016, 00:34
Ott Järvelale: kuidas Sa suudad ikka selliseid PEALKIRJU treida... adu nats EOK President ei ole oluline -mötle nüüd mida sa kirjutad! Ehk lähed vötat Lauristini Marju juures mingisuguse ajakirjanduse ja sotsioloogia tasulise loengu, enne kui ikka päris ämbrisse panema hakkad. Saame aru selline Interneti värk ja oluline ei chekatakse ja liketakse, aga kuidas sa suudadikka nii ebaproffesionaalne kirjakeeles olla, see mis sa tv vuti möla ajades oled on su loomulik anne, aga jäta parem artikkel välja lskmatta enne kui jälle mingi sibulaga hakkama saad! Parem üldse kui kogu ajakirjaniku kursuse enne läbid kui loosungeid edasi panema hakkad, hariduseta ajakirjanik on probleem, sest ajakirjanduses seisneb vöim kahjuks! Pane väheks ajaks suu kinni kallis Ott sealt tuleb käsitlematud loba viimasel ajal...
alfons23. veebruar 2016, 14:08
olen oti mõtetega nõus
ega ikka22. veebruar 2016, 17:37
igat jobu ka ei saa sinna panna,võiks vähemalt kasvõi kolm talve kooliski käind olla.
Jalgpalliajakirjanik Järvela22. veebruar 2016, 14:35
Teadmiseke kõigile.EOK President saab valida täitevkomitee liikmeks üldkogule kinnitamiseks ainult neid ,kes on alaliituide poolt esitatud kandidaatideks.Selil oli tõesti plaan ka võtta jalgpalli esindajaks esitatud Pohlak(kuigi hääletas Kallase poolt) aga Sa unustad ,mis toimus novembris 2012 jalgpalli liidus või sul on halb mälu.Nimelt oli Pohlakul kõik arved arestitud(segadus rahaasjades), kohtusse oli minemas hulk kokkuleppe mänge jalgpallis ja lisaks oli algatatud krim asi jalgpallis narkootikumidega äritsemise asjus.Kõige selle põhjuseks loeti Pohlaku maksmata palgad,mis viisid selleni.Sel hetkel ei oleks keegi Pohlakut kuhugi valinud.Kahju ,et see juba on ununenud.
to jalgpalliajakirjanik Järvela23. veebruar 2016, 00:44
Sa panned nats üle völli, mis on Pohlakul pistmist mingite Venus Club narkaritega, Kallast pidigi Pohlak toetama, keda siis veel Selit vöi? Palgad floraga oli teema, kui Poom minema läks ja Reim lepingut ei sölminud, see on aga vuti sisene asi, kes tahab Aivariga koos tööd teha kes mitte ja kuidas, Rüütli pidi neli korda poolt vahetama, Pohlakuga ei saagi muud moodi asju ajada, ja kes suudavad Pohlakuga asju ajada müts maha need on suured poliitikud, tooks vördluse, muusika maailmaga Makarov on täpselt samasugune hai keegi teda ei murra ainult irvitab ülevalt teiste üle, ise aga jätkab oma teed kuni surmani vist nagu ka kahujuks Pohlak, see impeerium on purustumatu, sinna ei hakka enam vist ei püssi ega ussi rohi! Midagi muust spordist Sa ehk jagad, aga see on sedavörd vähe oluline!