Arsenal - Barcelona.Foto: Reuters / Scanpix
Meistrite liiga
23. veebruar 2016, 23:52

GALERII | Messi murdis hirmpika väravapõua, Juve jättis tugeva lõpuga kõik otsad lahti (1)

Teisipäeva õhtu Meistrite liigas kurvastas inglasi, sest Arsenal ei suutnud koduväljakul 90 minutit Barcelonale vastu pidada ning kaotas 0:2. Juventus pööras 0:2 kaotusseisu 2:2 viigiks.

Mõlemad mängud algasid sarnaselt. Külalisvõistkonnad (Barcelona ja Bayern) domineerisid kohtumisi täielikult, kuid teravust üleliia ei tekitatud. Näiteks Barcelona ei suutnud avapoolajal ühtki pealelööki Petr Cechi postide vahele suunata.

Viimati tegid Kataloonia ässad Meistrite liigas säärase tembu 2013. aasta novembris. Ent õnneks mängib Barcelonas Lionel Messi. Mees, kes polnud 10 tunni ja 11 mänguminuti jooksul veel kunagi Cechi võrku ühtki palli löönud. Teisipäeva õhtul lõi ta kaks (71. min ja 83. min penaltist) ning viis Barcelona ühe jalaga veerandfinaali.

Itaalia liigas suurepäraselt mängiv Juventus loovutas kodumurul kontrolli mängu üle Bayernile, mille Thomas Müller õnnega pooleks 43. minutil ka ära karistas. Enne seda poldud Juvele 14 tundi (!) väravat löödud...

55. minutil tegi Hollandi äss Arjen Robben seda, mida ta kõige paremini oskab ja viis külalised 2:0 juhtima. Kui korraks tundus, et mullused finalistid võivad tänavuse eurohooaja lõppenuks lugeda, siis Paulo Dybala 63. ja Stefano Sturaro 76. minuti värav jätsid kordusmänguks kõik otsad lahti.

Nende paaride korduskohtumised toimuvad 16. märtsil.