Tartu Rocki peatreener Gert KullamäeFoto: Aldo Luud
Korvpall
25. veebruar 2016, 21:19

Gert Kullamäe: teise poolaja kaitse oli kui halb unenägu

Tartu Rocki korvpallimeeskond kaotas täna koduses meistriliigas BC Kalev/Cramole 71:83. Pärast mängu tõdes Tartu peatreener Gert Kullamäe, et neile sai saatuslikuks kehv kaitse.  

Kullamäe polnud absoluutselt rahul eriti teise poolaja kaitsega, millal lasti vastasel visata 48 punkti. "Teise poolaja kaitse oli jube, eriti osade meeste tegevus oli justkui halb unenägu. Kaitse oli väga auklik ning jätsime mehed katmata."

Halb tegutsemine oma korvi all mõjutas ka rünnakut ning niimoodi lastigi Kalevil teha kolmanda perioodi lõpust neljanda keskpaigani 23-3 vahespurt. "Kõik algas kehvast kaitsest ning rünnakul ei suutnud midagi teha. Me ei leidnud õigetel momentidel mehi üles ja niimoodi vahe kärises."

Samas ei tähtsusta endine kolmesteäss tänast kohtumist liialt üle. "See oli mäng, mille pidime ära mängima. Loomulikult tulime võitma, aga tabeliseisu see väga palju ilmselt ei muuda ning me jääme Kalevi järel teiseks." 

Tartul on tähtsam mäng teisipäeval, kui Balti liigas võõrustatakse Liepaja meeskonda, kes lülitas konkurentsist välja Rakvere Tarva. Kullamäe sõnul tulevad mõlemad mängud Läti võistkonna vastu närvilised. 

"Liepajal on vana tuttav treener ning tegu on korraliku satsiga. Väikene eelis on lätlastel, sest teine kohtumine toimub vastaste kodusaalis," kommenteeris Kullamäe.