Alex (paremal) koos Nõmme Kalju spordidirektori Sergei Terehhoviga.Foto: Nõmme Kalju
Jalgpall
26. veebruar 2016, 09:06

Nõmme Kaljuga liitus Belgia tippklubides mänginud kaitsja (2)

Nõmme Kalju jalgpallimeeskonnaga liitus Belgia tippklubides mänginud belglasest keskkaitsja Alexandre Jansen da Silva, kellega sõlmiti üheaastane leping, võimalusega seda veel ühe hooaja võrra pikendada.

"Pärast jaanuaris Kaljuga treenimist teadsin, et tahan siia tagasi tulla. Esmamulje klubist oli väga positiivne, treeningud professionaalsed ning mind võeti väga hästi omaks. Usun, et Nõmme Kaljus karjääri jätkamine on suurepärane väljakutse," kommenteeris Alex Kalju pressiteenistuse vahendusel.

"Nägime teda juba jaanuaris ning soovisime teda eesoleval hooajal Kalju meeskonnas näha. Osav ning kohusetundlik mängija. Edasine sõltub juba temast," avaldas Kalju peatreener Sergei Frantsev.

Mängumees on sündinud Belgia linnas Waregem, kuid tema mõlemad vanemad on brasiillased. Oma profikarjääri alustas ta riigi ühes parimatest klubidest Club Brügges, kust liikus Liege'i Standardisse. Alex suudab tegutseda edukalt ka äärekaitses.

Kaljuga on Alexil võimalik esimene tiitel võita 1. märtsil, kui superkarikafinaalis kohtutakse FC Floraga. Mäng algab Sportland Arenal kell 19.