Jalgpall

Maradona: FIFA uus president on reetur, Blatter ja Platini peaksid elu lõpuni türmi minema (5)

LISA KOMMENTAAR

Maradona paneb 100% kümnesse26. veebruar 2016, 21:13
Kahju töesti et jätkub selline Putini sugune pugemine. Maradonal on tuline öigus, kui nüüdses olukorras asju ära ei otsustatud, tähendab see täpselt sama jama jätkumist. Müts maha Mararadona ei ole küll selline pindsaklipslane, ga vähemalt ei keeruta ja vingerda paneb otse ja jumala öieti. Parem paha poiss nagu maradonn alati olnud on aga mitte vingerdav ja valetav uss nagu Blatter, Platini, ja kahjuks peab ütlema ka Pohlak... Pele pole elu sees meeldinud, Maradona ei söltu jalgpallist, ta lihtsalt on nn Jumal jalgpallis, ja ausalt öeldes Ta ei ole kunagi midagi puusse ka pannud oma ütlemistes. Teine asi on see Castro teema ja ained aga köik superstaarid on olnud inimesed... nagu rockstaarid 99 % kes suudab sealt välja rabeleda kes mitte...
Ruts26. veebruar 2016, 21:08
aga sinul oleks viimane aeg vabandada oma nn "jumala käe" pärast, kuradi petis selline
Kas meenub Platini ja Pohlaku vass-vass.26. veebruar 2016, 20:51
Meie meedia oli korralikult kumeras, et ohsaissand milline nimi ja Pohlaku edutaja.
Miki26. veebruar 2016, 20:44
Kas see inimene on teil purjus, kui ta kirjutab järgmist: "Lisaks on FIFA värske tema silmis reetur. " Algselt soovis FIFA eetikakomitee Blatterile ja Euroopa Jalgpalliliidu (UEFA) juhile Blatinile eluaegset jalgpallis tegutsemise keeldu.
Pluto26. veebruar 2016, 22:26
Ei aga väljenda end eesti keeles palun...
Purjus oled sa ise vist vöi ei jaga matsu, ei saa essugi aru mida öelda tahad... ei viitsi ka köiki artikleid läbi lugeda millele viitad, ise ka aru ei saa et Sulle Miki nii pikalt vastust klöpsin laduge miinuseid... Mingi vestestuustelu nagu hakkas minema, aga ei usu eriti et nokitakse teemat... eri klas respect selliseid juhendajaid vutis veel ei ole, möelge Pärt, Paavo Järvi, Eri Klas oli ikka ime omas ajas, kas tänapäeval saab sellist superstaari enam sündida, omalt pooltlisan vaid Tänan Leigo oli see mis mulle isiklikult Klasist klassi tegi!