Jalgpall

Aivar Pohlak: Infantino reisis neli korda ümber maailma, et saada valituks (5)

LISA KOMMENTAAR

küss27. veebruar 2016, 10:39
kas reisis oma raha eest või võttis laenu
irw27. veebruar 2016, 09:16
ja mis vahet sel on ..... üks järjekordne boss , millega ta mingit korda loob .... ja kuidas see sündida saaks. kõik käib vanaviisi edasi.
Mälestustest...27. veebruar 2016, 00:35
Elagu erik klas tahtsin öelda, jalgpall on sellest eestist veel sajandite kaugusel, aga me kui mitte köik siiski kogu jalgpallirahva nimel julgen öelda Tamula oli see millal Erik Klas tegi midagi, ta isgi murdis Rock Summeri Ta tegi seda Ta oli Isiksus...
Equipe27. veebruar 2016, 00:07
Sorri valasin nats viha välja,ehk otsustate nüüd tegelikult, mis tegema peab?
Equipe 27. veebruar 2016, 00:04
Millele vihje, et usume Sind Pohlakk see mees on nii puhas kui puhas, pesi ise ennast neli kordda puhtaks, ootame seletusi, nagu vastusest aru saada Pohlak ei tea ise ka kes se shveitschlane tegelikult on. Pohlak pane kord oma suu kinni ja ära arva et rahvas nii stupido on, see mida uus president arvab on eesti vutirahva arvata, nüüd aivar pohlak, on parim aeg pensaile minnqa, aga sport on nagu muuusika tunde inimene ei sure enne kui sind söela pöhjaks lastud on... Kas kunagi kölab Vööhandul selline muusika nagu kölanud on mehed töuske FC Warrior ja Helios. Helios on kohutavalt ilus nimi vuti klubile, me oleme Teiega siin... Jalgpall on olnud igavesti teiega poisid alatit, pagan vötaks aga kas vutt v laul alati laul saatis meid kuigi ise olen vuti treener, päris jama oli trenne teha kui tantsu ja laulupidu timubnagu 2016 saage aru Eri Klas pli fenomen, see ringvaate tänavune huina muina ei loe ju miskit, kes pääseb etv-sse? Marko Reikop ehk lähed nüüd juukurisse???