Sport TV
27. veebruar 2016, 15:39

ÕHTULEHE VIDEO OSLOST | Kelly Sildaru: soojendusel vaatan, kas on mõtet võistlema minna (2)

Lisa Zimmermanni vigastas üleeilsel Euroopa X-mängude Big Air võistluse treeningul õlga piisavalt tõsiselt, et andis täna hommikul teada, et loobub startimast. See tähendab, et võistelda saaks Kelly Sildaru, ent meie noor vigursuusatäht pole veel otsustanud, kas võimalusest kinni haarab.

Nimelt on Kellyl jätkuvalt probleeme kiirusega. Sarnaselt Aspenis toimunud talviste X-mängudega, viskas noor suusapiiga hommikusel treeningul voolujoonelisuse parandamiseks jope seljast, ent siiski sai ta teha vaid 720-kraadiseid trikke, millest medalitele konkureerimiseks ilmselt ei piisa.

"Alguses väga ei libisenud ja tegin vaid 360, aga lõpupoole läks hoog paremaks," rääkis Kelly viimasest treeningust, "Eks näis, kuidas õhtul on.“

Millal selgub, kas Kelly starti tuleb? "Õhtustel treeningutel (võistluseelsel soojendusel – toim) teen otsuse. Vaatan, kas mul on piisavalt hoogu ja mõtet võistlema minna."

Praegu ei julge Kelly midagi lubada, sest Oslos on kaunis ilm ning päikesepaiste võib raja aeglasemaks sulatada. "Ja kuna praegu oli meie treening esimene, siis rada oli seisnud. Kui veel lumelaudurid siit üle sõidavad, läheb see veel pehmemaks," pelgab piiga.