Blogid

Kas umbusaldada rohkem inimesi endi hulgast või välismaalasi? (6)

LISA KOMMENTAAR

hetkel5. märts 2016, 19:38
Jats5. märts 2016, 14:00
Ilmselgelt on nii moslemid kui ka erinevad pilusilmsed Hiinas suurem julgeolekurisk kui valgenahaline eurooplane. Tehakse erinevat statistikat ja sellest tuletatakse võimaluste tõenäosust ja sellest käitutakse vastavalt turvakontrollis. See ei ole nii ainult Hiinas vaid näiteks ka Ameerikas nii...
millest me räägime?5. märts 2016, 13:38
Olen töötanud aastaid Egiptuses ja suhelnud tuhandete araablastega. Nende hulgas pole olnud ÜHTEGI täiesti ausat!!! Enamus üritab sind igal võimalusel lohku tõmmata. Usufännid, narkoärikad ja vägistajad olen praegu üldse arvestusest välja jätnud. Ka kõrgharidusega on enamuses must rahvarämps, lihtsalt tema kriminaalsus on veidi kavalamalt maskeeritud!
Miks?5. märts 2016, 11:39
Mina ei tunne ennast samuti hästi, kui minu ümber minu kodulinna tänavatel on hulgi musti. Ma tunnen ennast häirituna, kui lärmakad ja agressiivselt käituvad mustade jõugud mööda Eesti linnade tänavaid tolgendavad. Riigipolitsei poolt on nad täiesti puutumatud ja nad ise on sellest vägagi teadlikud. Millegipärast soome, saksa, vene, inglise ja jaapani turistigruppide suhtes sellist ärevust ja hirmu ei teki. Mis loogika siin toimib, seljakotiinimene?
Viru tänava vargad6. märts 2016, 07:38
Meie tunneme end turvaliselt eriti kõigist rassidest ja rahvustest turistide keskel, Neid on hea varastada kuna peavad ära sõitma, Politsei ja meid igapäevaselt ümbritsevad inimesed on meiega harjunud ja viitsigi meid häirida. Meie praktika on tõe kriteerium. Arvake mis rahvusest me oleme ja millised passid meil taskus.