Jürgen KloppFoto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
3. märts 2016, 13:06

VIDEO | Bayerni kaotus pani Jürgen Kloppi südamest lõkerdama

Manchester City, Londoni Arsenal ja Tottenham Hotspur said kõik eile Inglismaa jalgpalli kõrgliigas kaotused, mis tegi tabeliseisu väga intrigeerivaks ning tõstis Liverpooli meeskonna šansse tõusta hooaja lõpuks Meistrite liigasse viivale kohale. Viimaste peatreener Jürgen Kloppi huvitas nende tulemuste asemel aga sootuks üks Saksamaa liiga mäng.

Liverpool hoiab praegu Inglismaal kaheksandat kohta, ent enamikest konkurentidest on peetud üks mäng vähem. Eile alistati 3:0 Manchester City, kellele nädalavahetusel liigakarika finaalis penaltitega alla jäädi, ning et teised tulemused läksid 28. mängudevoorus Liverpoolile igati soovitud suunas, pole sugugi võimatu, et poole hooaja peale Kloppi palkamine osutub just imerohuks, mida Liverpool vajas Meistrite liigasse pääsemiseks.

Sakslane ise ei tahtnud pärast eilset mängu spekuleerida, kui kõrgele Liverpool liigatabelis tõusta võib, sest polnud jõudnud veel end teistes matšides juhtunuga kurssi viia.

Pärast City alistamist oli Klopp teadlik vaid ühest teisest tulemuses. "Kuulsin et Bayern kaotas,“ sai endine Dortmundi Borussia loots intervjuus BBCle öelda, enne kui südamest naerma puhkes. "Aga ma ei usu, et see meie meeskonna jaoks väga oluline on,“ lisas Klopp läbi lõkerdamise.

Müncheni suurklubi jäi eile kodustaadionil alla Mainzile ning kohtub nädalavahetusel võõrsil just Dortmundiga. Kui kollane meeskond juhtub võitma, kahandavad nad Bundesligas vahe Bayerniga vaid kahele punktile.