Spordivaria

Venemaa ratsutajate sahkerdamine purustas Grete Püvi olümpiaunistuse (7)

LISA KOMMENTAAR

No kui nüüd aus olla...6. märts 2016, 14:56
siis olümpiale pääsemiseks tuleb ikka tublisti kõvemini sõita kui 71%. Nõme on öelda, et venelased unistusi purustasid, kui tegelikult ikka reaalset lootust ei olnudki. Aga kedagi tuleb ju süüdistada.
olen vagagi kursis7. märts 2016, 20:57
Raagib kadedus voi parastad hoopiski? Paraku on koolisoit suuresti ka kohtunike ala ehk hindamine subjektiivne (oh, millest see koik soltub!) ja eri voistluste 71% polegi vorreldav! Kui tahad toimunuga kursis olla, loe eurodressage artikleid Moscow Madness ja Logutenkova Wins Big at CDI Lier ...Olympic Race Scandal Fuelled. Kuid mtte ainult venelased toesti,
irw4. märts 2016, 14:24
ma pole kuulnud, et medalikandidaat ollakse ..... ja kui juhuslikult on teisiti ja olümpia oluline ,,,, siis ei olda lambist rase. selles mõttes .... valikute küsimus ja üsna vale on süüdistada jälle venelasi. samamoodi kui meie meesvehklejad on siin tigedad , et olümpiale pääs on kadunud ja mõnel mehel veel viimane õlekõrs varuks.
tippsport on tulemusega otseselt seotud ja oleksid ei maksa midagi.
tavad4. märts 2016, 11:29
pole kohta, kus NEMAD ei sahkerdaks.
tubli noor4. märts 2016, 11:27
Kui ikka ei taheta tunnistada Püvi paremust ,siis võtab mõru maigu suhu küll ,kui pettuse ja sobiga võistlustest kuulen tekib vastikus tunne, sport peaks olema pettustevaba.
Aga ta on noor inimene ja tuleb tema õuele ka õnne .
Kepslev poni4. märts 2016, 10:59
FEI on leidnud, et Moskva CDI võistlusel rikkumist aset ei leidnud ja kõik on OK. Seega tehniliselt võttes rikkumist toime ei ole pandud. Kuidas südametunnistusega on, on teine asi. Päris aus see ei olnud, sest huvide konflikt oli päris ilmne. Aga tegu ei oleks ju koolisõiduga, kui kohtunikud midagi sellist ei korraldaks :)
olümpia4. märts 2016, 09:57
asemel sünnitab siis teise lapse!