Roland Lessing laskesuusatamise MMilFoto: Eesti Laskesuusatamise Föderatsioon
Talisport
5. märts 2016, 16:21

MMil 37. koha saanud Roland Lessing: oli raske sõit, aga sain finišisse ära

Oslo Holmenkollenis toimuval laskesuusatamise MMil oli täna kavas meeste sprint. Eesti parim oli Roland Lessing, kes sai 37. koha, kohe tema järel lõpetas Kauri Kõiv. Vanameister Lessing eksis lasketiirus korra püstitiirus ning pärast sõitu tõdes, et päev polnud just kõige kergem.  

"Oli raske sõit, ootasin veidi kergemat, aga sain finišisse ära. Püstitiirus selle esimese möödalasu, mis ma tegin, liiga kauaks jäin sihtima ja tuligi möödalask ära."

Lessing on enda sõnul see hooaeg laskmisel kindlust juurde saanud. Olen lamades laskmisel saanud kindlust juurde. Oleme Askoga (Asko Nuutinen-toim) teinud head tööd ja olen lamades laskmises edasi läinud. Üks möödalask on minu kohta väga hea,” võttis Lessing sõidu kokku.

38. koha saanud Kauri Kõiv läbis 10 kilomeetrise sprindi puhaste paberitega, kuid sõidukiirus polnud kõige parem. "Laskmine tõepoolest õnnestus, aga kui sõit ikka ebaõnnestub, siis päris rahul olla ei saa. Homme aga stardin vanameistri tuules ja nagu täna, annan ka homme endast maksimumi,” sõnas Kõiv. 

Meeste jälitussõit algab homme Eesti aja järgi kell 14:30.