Maria Šarapova Oscarite peol.Foto: AFP / Scanpix
Tennis
7. märts 2016, 12:11

Tippspordist loobumine? Rasedus? Mida teatab Maria Šarapova täna pressikonverentsil? (4)

Venemaa tenniseiludus Maria Šarapova on tänaseks kutsunud Los Angeleses kokku pressikonverentsi, kus teatab "tähtsa uudise". Maailma meedia on ootusärevuses - mis uudis sealt tuleb? Teade karjääri lõpetamisest, rasedusest, midagi muud?

Viiekordne Suure slämmi turniiride võitja on kõigest 28-aastane, kuid on vigastuse tõttu võistelnud viimasel ajal väga harva. Viimase kaheksa kuu jooksul on ta osalenud ainult kolmel turniiril, mõne päeva eest teatas ta ka sel nädalal algava Indian Wellsi võistluse vahele jätmisest. Šarapovale on häda teinud õlg, mida kolm aastat tagasi ka lõigati.

Turniiride vahepeal ei korraldata naljalt pressikonverentse. Ajalehe Daily Mail hinnangul teatab tennisemaailma üks säravamaid kujusid minimaalselt seda, et tema karjääris tuleb järjekordne pikem paus. Kui mõnda päris suurt uudist ei teatata, on võimalik ka asjaolu, et Šarapova kasutab Eesti aja järgi kell 22 algavat üritust pooleldi mõne oma äriprojekti promomiseks.

Šarapova mänedžer Max Eisenbud oli veebruaris öelnud Eurospordi venekeelsele kanalile, et loodetavasti ei jää käesolev hooaeg tema hoolealusele viimaseks. "Kuid ta peab saama terveks, et uuesti mängima hakata," märkis mänedžer.

Mõne päeva eest külastas Šarapova Oscarite galat ja postitas mõne pildi Instagrami.

 

 

Full look for #VanityFair @preenbythorntonbregazzi dress, @gianvitorossi shoes, @anitakojewelry #oscars

A photo posted by Maria Sharapova (@mariasharapova) on

 

 

Last nights memories with @kateupton and @elizabethbanks

A photo posted by Maria Sharapova (@mariasharapova) on